Foto: LETA
Mūzikas un mākslas festivāla ”Bildes 2012” ietvaros nosvinēta aktiera, mūziķa un uzņēmēja Vara Vētras jaunākā albuma ”Viena mirkļa dēļ...”. Koncertā Kongresu namā kopā ar Vētru muzicēja arī dziedošie Latvijas teātru aktieri.

Uz skatuves kāpa gan Leļļu teātra aktieris Valdis Vanags, Nacionālā teātra aktieris Ģirts Liuzniks, Rihards Lepers un citi.

Albumā ”Viena mirkļa dēļ...” iekļautas 15 Vara Vētras oriģinālkompozīcijas. Kā atklāj mākslinieks, dažu melodiju motīvi ir pat vairākus gadus veci, taču ”pareizie vārdi atnākuši tikai nesen”. Viņš norāda, ka aizvadītā mēneša laikā intensīvi strādājis pie dziesmu formu izveides, pārstrādāti arī daži teksti; tad sekojis darbs studijā, kas, viņaprāt, pagaidām ir ļoti veiksmīgs: ”Atlikusi vēl skaņas tehniskā apstrāde, bet jau tagad šķiet, ka ierakstītais materiāls ir interesants un dažāds. Laika gaitā esmu centies attīstīt dziedātprasmi, domāju, ka arī tas būs jūtams.”

Ierakstā piedalījušies arī ģitārists Aivars Hermanis, multiinstrumentālists Raimonds Macats un bundzinieks Vilnis Krieviņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!