Foto: Publicitātes foto
Ceturtdien, 15. februārī, vokālā grupa "Framest" dodas uz Dienvidkoreju, Phjončhanu, lai uzstātos XXIII Ziemas olimpiskajās spēlēs hokeja spēļu pārtraukumos, portālu "Delfi" informē grupas pārstāvji.

Jau iepriekš masu medijos izskanēja informācija, ka no Phjončhanas Ziemas olimpisko spēļu organizatoru puses grupa tika izvēlēta kā viena no māksliniekiem, kas uzstātos dažādu sporta disciplīnu pasākumos ar īpašu koncertprogrammu. "Framest" saņēma Valsts Kultūrkapitāla fonda daļēju finansiālu atbalstu aviobiļešu iegādei, par ko ir ļoti pateicīgi.

17. februārī grupa uzstāsies "Kwandong" hokeja arēnā sieviešu hokeja pusfināla spēles starplaikos un 18. februārī – "Gangneung" hokeja arēnā Vācijas un Norvēģijas vīriešu hokeja spēles starplaikos. "Tas joprojām šķiet neticami, ka būsim Olimpiskajās spēlēs un sajutīsim to īpašo auru! Šī iespēja ir vienreizēja. Ar lielāko prieku un godu nesīsim Latvijas vārdu pasaulē, izpildot savu mūziku, un turēsim īkšķus par mūsu sportistiem", izsakās grupa "Framest".

"Framest" jau iepriekš koncertējusi tādās Āzijas valstīs kā Ķīna, Japāna, Taivāna, taču Dienvidkorejā uzstāsies pirmo reizi. Sekot līdzi "Framest" gaitām Phjončhanā var grupas "Facebook" lapā.

Vokālās grupas "Framest" sastāvā ir pieci profesionāli dziedātāji – Beāte Zviedre (soprāns), Rūta Dūduma (alts), Mikus Abaroniņš (tenors), Jānis Ķirsis (baritons) un Roberts Memmēns (bass).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!