Ar koncertu "Sapņu fabrikā" 11. decembrī tiks atzīmēta jauna grupas "Astro'n'Out' albuma "Ģeometrija" iznākšana, portālu "Delfi" informē grupas izdevēji no "Avantis".

Jaunais albums pie klausītājiem nonāks īsi pirms grupas koncerta "Sapņu Fabrikā". Lai arī koncerts ir iecerēts kā albuma prezentācija, tiks atskaņoti arī populārākie skaņdarbi no iepriekšējiem diviem albumiem - "Kuš Kuš" un "Astro' Acoustic".

"Muzikāli – "Astro'n'out" skan kā 'Astro'n'out', tomēr salīdzinot ar pagājušajā gadā iznākušo albumu akustiskā noskaņā, šajā albumā un koncertā grupa nekautrīgi muzicēs 'biezāk un skaļāk'." saka grupas soliste Māra.

"Mēs vienkārši esam radījuši mūziku, sevi neieliekot rāmjos un nedefinējot, kas tas būs - roks vai pops", piebilst grupas ģitārists Mārtiņš Ēlerts.

Producente Ilona Bičevska prognozē, ka šis viennozīmīgi būs trakākais un drosmīgākais "Astro'n'out" albums līdz šim: "Grupa ļāvusies eksperimentiem un ekspresīvām emocijām, turklāt nemainīgs ir palicis patiesums, spēcīgie vārdi un vokāls, kā arī uzticība "Astro'n'out" muzikālajām tradīcijām!"

Ziemas koncerti, decembra mēneša sākumā, grupai ir kļuvuši par ikgadēju tradīciju, un šogad tas notiks jau ceturto reizi. Koncerta biļetes ir iespējams iegādāties "Biļešu Servisa" kasēs visā Latvijā. Pirmās 100 biļetes nopērkamas par īpašu cenu.

$bslink="http://www.bilesuserviss.lv/lat/concerts/muzika/roks_un_pops/?show=14830"; include("/www/htdocs/whatson/includes/bs.inc"); ?>

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!