Foto: Publicitātes foto. "Gas of Latvia"

Kinoteātrī "K Suns" 21. un 22. aprīli plkst. 19.00 notiks koncerti, kuros uzstāsies divas no redzamākajām Latvijas alternatīvās mūzikas grupām – "Gas of Latvia" un "Manta", portālu "Delfi" informēja grupas "Manta" menedžmenta pārstāve Dita Ābola.

Deviņdesmito gadu Latvijas pagrīdes kulta grupas "Kartāga" dalībnieki Edgars Šubrovskis un Andris Indāns uz vienas skatuves sastopas reti, lai arī abi aktīvi darbojas Latvijas alternatīvās mūzikas scēnā un ir draugi arī dzīvē. Kopīgo koncertu iecere radās pēc jaunākā "Gas of Latvia" albuma "Swan Lake" iznākšanas, kurā Indāns ir atgriezies pie dziesmu žanra. Vēl viena sakritība – abiem ansambļiem pēdējā laikā tapušas dziesmas ar Andra Žebera dzeju.

Foto: Publicitātes foto. "Manta"

"Gas of Latvia" spēlēs dziesmas no nesen izdotā albuma "Swan Lake" ar īpaši veidotu Zanes Zelmenes videopavadījumu. Kopā ar Andri Indānu uzstāsies Anna Ķirse (balss, taustiņi) un Undīne Balode (čells).

"Manta" sniegs ieskatu sava topošā albuma atmosfērā, kā arī spēlēs dziesmas, kas radušās dažādu projektu ietvaros. Video liks Raitis Kalniņš – multimākslinieks no Limbažiem.

Biļetes iepriekšpārdošanā iegādājamas "Biļešu servisa" kasēs un www.bilesuserviss.lv. Vietu skaits ierobežots.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!