Foto: AFI
Liepājā mūziķu slavas alejā pie bijušās ''Latvijas 1.rokkafejnīcas'', pieminot mūžībā aizgājušo mūziķi Aivaru Brīzi, cilvēki iedeguši apmēram 50 svecītes un nolikuši ziedus.

Liepājas Kultūras pārvaldes attīstības projektu vadītāja Krista Kalnarāja pastāstīja, ka vakarā mūziķu slavas alejā bija pulcējušies aptuveni desmit cilvēku, tomēr kopumā ir iedegtas ap 50 svecītes, kā arī nolikti ziedi pie Brīzes fotogrāfijas.

Kā ziņots, Liepājas Kultūras pārvalde aicina ikvienu Liepājā doties uz mūziķu slavas aleju pie bijušās "Latvijas 1.rokkafejnīcas" un nolikt ziedus vai iedegt svecīti, pieminot bijušo "līvu".

Kultūras pārvaldes aicinājums doties uz mūziķu slavas aleju godināt Brīzes piemiņu sociālajos medijos ir guvis lielu atsaucību - cilvēki šo aicinājumi ir "retvītojuši", informēja Kalnarāja. Jau dienas laikā slavas alejā pie grupas "Līvi" kuba bija iedegtas svecītes un gūla pirmie ziedi. Paredzams, ka vakarā pēc darba vairāk liepājnieku varētu doties uz slavas aleju ar ziediem un svecītēm, piebilda Kalnarāja.

Liepājas Kultūras pārvalde izsaka līdzjūtību Brīzes tuviniekiem, viņa talanta cienītājiem un kolēģiem.

Jau ziņots, ka šodien 51 gada vecumā pēkšņi miris leģendārais latviešu mūziķis Aivars Brīze. Brīze dzimis 1962.gada 28.janvārī Liepājā, un daudziem vārds saistās tieši ar leģendāro grupu "Līvi", tomēr mūziķis darbojies arī tādās grupās kā "Neptūns" un "Leģions".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!