Foto: Publicitātes foto

Dziedātājs Goran Gora un 'Jorspeis' sestdien, 7. decembrī, plkst. 15 kultūras pilī "Ziemeļblāzma" sniegs bezmaksas Adventa laika koncertu "Brīnumu gaidot", informē pasākuma organizatori.

"Advents ir laiks, kas mums atgādina par cerību, ticību un mīlestību. Tas ir laiks, kurā gan bērnu, gan pieaugušo sirdis ir vērstas uz brīnumu, kurš šķiet tik iespējams, ka dvēseli pilda ilgas smelties mīlestību, to altruistiski dāvājot citiem. Kultūras pils "Ziemeļblāzma" aicina uz sirsnīgu Adventa noskaņas koncertu, kurā muzicēs grupa "Jorspeis" un dziesminieks Goran Gora.

Koncerta programmā "Jorspeis" izpildījumā skanēs dziesmas no grupas jaunākajiem albumiem "Dzīvības upē" un Ziemassvētku dziesmu albuma "Vēl tuvāk". Savukārt, Goran Gora piedāvās kompozīcijas no sava jaunākā veikuma – dziesmu cikla ar Knuta Skujenieka vārdiem.

Grupa "Jorspeis" dibināta 2007. gadā, kad divi labākie draugi – Linda un Māris – kas šodien jau ir ģimene, sāka kopīgu ceļu mūzikā, visai ātrā laikā iekarojot ne tikai lielāko Latvijas radiostaciju topu virsotnes, bet arī gūstot nedalītu klausītāju atzinību kā viena no jaunākajām un talantīgajām indie pārstāvēm Latvijas mūzikā.

"Jorspeis" tic, ka veids, kā izdarīt pareizās izvēles ir sekot savas sirds aicinājumam: tā profesionāls grafikas dizainers Māris un akadēmisko grādu psiholoģijā un teoloģojā ieguvusī Linda, sekoja savas sirds aicinājumam – mūzikai.

Goran Gora jeb Jānis Holšteins ir latviešu dziesminieks no Baldones. Ietekmējies no "Depeche Mode", "U2", Toma Veitsa, Maikla Oldfīlda, "Bright Eyes", "Bjork" un citiem. Latvijas mūzikā viņš sevi pieteica 2005.gadā ar dziesmām "Slow Down", "Fools In Love", "The Girl In The Backseat" un citām. Kopš tā laika izdoti trīs studijas albumi, un dziesminieka daiļrade novērtēta ar divām Latvijas Mūzikas ierakstu kompāniju "Gada Balvas" nominācijām, bet darbība Latvijas teātros izpelnījusies trīs "Spēlmaņu nakts" nominācijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!