Foto: Publicitātes foto
Šā gada 15. decembrī rokmūzikas trio "B Optimist" izdod akustisko albumu "Turpinies!". Tajā iekļautas 10 oriģināldziesmas ar tautasdziesmu vārdiem, kurām pirmsākumi meklējami pat pirms grupas dibināšanas laika.

Kā "Delfi" informēja grupas pārstāvji, dziesmas radītas divās radošajās sesijās, ar divu gadu starpību. Grupas pastāvēšanas laikā daļa no šīm dziesmām ik pa laikam izskanējušas arī akustiskajos koncertos, līdz šogad grupa nolēma tās apkopot un iemūžināt albuma formā.

"Turpinies!" – tas ir albums par latviešu tautas spēku, tradīcijām, kultūras bagātību, cilvēka dzīves ritējumu un nerimstošo dzirksti, ko smelties latviešu tautasdziesmās. "Turpinies!" ir kā uzsaukums un novēlējums ikvienam no mums – tā raksta grupas "B Optimist" dalībnieki.

Albums ierakstīts "B Optimist" studijā, miksēja un māsterēja Valters Levins, producēja "B Optimist", mūzika: producēja "B Optimist", teksti: producēja "B Optimist"/ tautasdziesmas, albuma noformējums – Inga Bitēna.

No 15. decembra albums pieejams grupas "Youtube" un "Bandcamp" profilos. Drīzumā tas būs klausāms arī pārējās populārākajās straumēšanas platformās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!