Foto: Publicitātes foto

Piektdien, 20. martā, pulksten 18.00 grupa "Bi-2" uzstāsies interneta tiešraidē miljoniem skatītāju priekšā. Koncerta video translācija būs pieejama šeit.

"Neviens koncerts pasaulē nav iespējamo risku vērts. Īpaši tad, ja tevi klausīties atnāk tūkstošiem draugu. Tādēļ mēs pārcēlām neskaitāmus tuvākos koncertus, bet pagaidām tiksimies tiešraidē šo piektdien! Tas būs īpašs koncerts, kaut kas pa vidu starp ugunīgo "NewBest" un "Kvartirņiku" – starp dziesmām mēs runāsim tērzētavā un atbildēsim uz jūsu jautājumiem," paziņoja mūziķi.

Koncerts notiek dienā, kad "Arēnā Rīga" bija paredzēts "Bi-2" koncerts kopā ar simfonisko orķestri Krievijas nopelniem bagātā mākslinieka, diriģenta Fēliksa Aranovska vadībā. Jau ziņots, ka koncerts ir pārcelts uz šā gada 10. septembri. Visas iegādātās biļetes būs derīgas rudenī notiekošajam koncertam.

Koncertā skanēs dziesmas no grupas jaunā albuma "Bi-2 & Simfoniskais orķestris", desmitajā albumā "Notikumu horizonts" iekļauto kompozīciju aranžējumi orķestrim un grupas visspilgtākie un klausītāju iemīļoti hiti. Kā īpašais viesis uzstāsies etnodžeza dziedātāja no Krievijas, televīzijas projekta "Golos" fināliste, neatkārtojamas balss īpašniece Tīna Kuņecova. Mākslinieki kopā izpildīs vairākas dziesmas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!