Foto: Publicitātes foto

Grupas "DaGamba" skaņdarbs "New Life" ieguvusi otro vietu starptautiskā konkursā "The International Songwriting Competition" (ISC) , portālu "Delfi" informē grupas menedžmenta pārstāvji.

No 20 000 iesniegtajiem dažādu žanru mūzikas skaņdarbiem un dziesmām no visas pasaules konkursa finālam tika atlasīti vien 324 dalībnieki, tostarp latviešu grupa "DaGamba", kuras skaņdarbs "New Life" ieguva otro vietu instrumentālās mūzikas kategorijā.

Našvillā, Tenesī štatā notikušais "The International Songwriting Competition" ir dziesmu un instrumentālo jaundarbu konkurss, kurā ik gadu tiek iesniegti vairāki tūkstoši amatieru un profesionālu komponistu darbi, tādējādi piesakot sevi starptautiskajā apritē. ISC mērķis ir attīstīt muzikālos talantus it visos līmeņos un veicināt izcilību mākslā dziesmu un skaņdarbu radīšanā.

Šogad ISC saņēma rekordlielu pieteikumu skaitu – virs 20 tūkstošiem. Konkursa pieteikumus vērtēja žūrija, kuras sastāvā bija gan pasaulē zināmi mūziķi, gan mūzikas industrijas pārstāvji, tostarp mūziķi Toms Veits, Džefs Beks, Entonijs Hamiltons, Saimons LeBons un grupu "Kean", "The Cure" un "Duran Duran" dalībnieki, kā arī pārstāvji no mūzikas izdevniecībām "Universal Republic Records", "Virgin Label Group", "Columbia Records UK", "Sony BMG" un citām. Atbilstoši konkursa mērķiem, skaņdarbos tika vērtēts radošums, oriģinalitāte, teksts un melodija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!