Foto: Publicitātes foto
Grupa "DJ Krankenwagen" kopā ar spēcīgu Latvijas ārstu komandu radījusi mentālās veselības muzikālo programmu "Paliec vesels!"

Kā informē grupas līderis Linards Kalniņš, projekts saistīts ar pandēmijas dēļ ieviesto ārkārtējo situāciju un tās radītajām sekām. Šīs bijis arī iemesls, kāpēc grupa atsākusi darbību pēc aptuveni piecu gadu ilgas pauzes.

Kā vēsta Kalniņš, 21. martā pulksten 18 "DJ Krankenwagen" "Facebook" lapā kopā ar spēcīgu Latvijas ārstu komandu demonstrēs, kā palikt veselam, sekojot mentālās veselības muzikālajai programmai "Paliec vesels!"

"Sekojot jaunākajiem zinātniskajiem pētījumiem, veicot eksperimentus laboratorijā uz savas un citu ādas neskaitāmas stundas, esam izstrādājuši sešu soļu mentālās veselības profilakses pasākuma programmu, kas aicina uz konkrētām darbībām: izrunā, prasi palīdzību, izgulies, uzelpo, sublimē un neizdedz! Viss, kas skatītājiem jāizdara, jāpieslēdzas video straumei, lai caur stāstiem, piemēriem un mentāli mērķtiecīgu "DJ Krankenwagen" muzicēšanu, ar ekspertu palīdzību saņemtu šo programmu," saka grupas dalībnieki.

Programmā piedalīsies BKUS Bērnu psihiatrijas klīnikas vadītājs, sertificēts psihiatrs, bērnu psihiatrs, "Latvijas lepnuma" laureāts Ņikita Bezborodovs; Minhenes Universitātes Medicīnas fakultātes absolvents, Dortmundas klīnikas internās medicīnas ārsts Linards Levits; sertificēts psihiatrs, bērnu psihiatrijas rezidents Konstantīns Pavlovs; PSKUS infektoloģe Aija Vilde; neiroloģijas rezidents, Latvijas Jauno ārstu apvienības valdes loceklis Jānis Vētra un "Zelta mikrofona" laureāts, producents Ģirts Laumanis (Lomiks).

Pieslēdzies video straumei "DJ Krankenwagen" facebook lapā 21. martā plkst. 18.00.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!