Foto: Publicitātes foto
Grupa "Instrumenti" šonedēļ ar koncertiem viesosies Valmierā un Liepājā. Valmieras klubā "Chill-Inn" grupa uzstāsies ceturtdien, pulksten 18, bet Latvijas 1. Rokkafejnīcā Liepājā - piektdien, pulksten 19.

Kā portālam "Delfi" pavēstīja grupas menedžmenta pārstāvji, koncertu laikā grupa tiksies gan ar mediju pārstāvjiem, gan grupas atbalstītājiem un visiem interesentiem būs iespēja iegādāties augusta beigās izdoto "Instrumenti" debijas albumu "TRU", kā arī grupa klātesošajiem sola pārsteigumus.

Šie pasākumi būs kā priekšvēstneši "Instrumenti" gada nogalē gaidāmajiem koncertiem. Savu tūri "Instrumenti" atklās 26. novembrī Vidzemes Olimpiskajā Centrā, nedēļu pēc koncerta Valmierā "Instrumenti" uzstāsies Liepājas Olimpiskajā Centrā un 10. decembrī notiks grandiozs tūres noslēguma koncerts Arēnā Rīga, norāda grupas menedžmenta pārstāvji.

"Instrumenti", kas nesen festivālā "Waves Vienna" Austrijā atzīti par vienu no spēcīgākajiem un kvalitatīvākajiem mūzikas projektiem Eiropā, gada nogalē gaidāmos koncertus sola pārsteigumiem bagātus. Šobrīd aktīvi tiek strādāts ne tikai pie koncerta muzikālā, bet arī vizuālā noformējuma, kas tiek veidots kopā ar māksliniekiem Katrīnu Neiburgu, Māri Lagzdiņu un Kseniju Zaķi.

Jau vēstīts, ka "Instrumenti" debijas albuma "TRU" ieraksts tapa Reikjavīkā, Īslandē. "TRU" pēcapstrāde notikusi leģendārajā "Abbey Road" studijā Londonā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!