Foto: Publicitātes foto

Lai arī pagājušais, 30. jubilejas gads, leģendārajai grupai "Jumprava" bija svinību notikumiem bagāts, šogad grupa turpina iesāktos darbus un izziņo koncertu "Lielais notikums" 31. augustā, Dzintaru koncertzālē.

Kā vēsta grupas menedžmenta pārstāvji, pirms gada grupa ar kompaktdisku "Laiks runā" prezentāciju atklāja savu 30. jubilejas gadu, kam sekoja Latvijas koncertturneja ar 15 koncertiem un turnejas noslēgumu "Palladium" koncertzālē.

Šovasar tiks izdota grupas "Jumprava" labāko dziesmu izlase, savukārt vasaras noslēgumā grupa iepriekš paveikto plāno prezentēt arī jubilejas DVD un "BluRay" koncertfilmā.

"Lielajā notikumā" 31. augustā Dzintaru koncertzālē varēs dzirdēt divas dažādas "Jumpravas" - koncerta pirmajā daļā uzstāsies no 1984. līdz 1987. gadam aktuālais grupas zelta sastāvs ar Ingu Ulmani un Aigaru Voitišķi.

Tā laika "Jumprava" izpildīs tādas dziesmas kā "Juku dziesma", "Par rozēm", "Mākonis" un citas.

Savukārt otrajā daļā – šobrīd aktīvais grupas četrinieks – Aigars Grāvers, Ainars Ašmanis, Aigars Grauba un Aigars Krēsla – uzstāsies ar "Jumpravas" visu laiku lielākajiem hitiem.

"Ir grūti no 50 labākajām dziesmām atlasīt 20 vislabākās, taču mēs centīsimies un darīsim to no sirds", saka Aigars Grauba.

Tikai koncertā tiks atklāta intriga – kas īsti ir "Lielais notikums".

Biļetes - visās "Biļešu paradīzes" kasēs Latvijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!