Foto: Publicitātes foto

Līdz ar 12. marta Ministru kabineta sēdē pieņemto lēmumu valstī izsludināt ārkārtas situāciju, grupa "Laime pilnīga" plānoto 17. aprīļa solokoncertu "Atoms" koncertvietā "Palladium" pārceļ uz rudeni, 6. novembrī, portālu "Delfi" informē grupas pārstāvji.

Visas biļetes, kas iegādātas uz 17. aprīļa koncertu, ir derīgas arī uz koncertu 6. novembrī.

Grupas koncerts "Palladium" tiek pieteikts kā īpašs rokmūzikas uzvedums, kura skanējumu papildinās daudzjoslu skaņas sistēma, kas klausītājiem ļaus izjust vēl nebijušu skaņas piedzīvojumu. Kopā ar viesiem "Laime pilnīga" uzstāsies ar jau zināmām kompozīcijām un arī ar jaunā albuma skaņdarbiem.

Jaunajā albumā "Atoms" ir iekļautas piecas kompozīcijas latviešu valodā. Albuma vēstījums ir par to, ka viss šajā pasaulē ir saistīts, mēs visi esam savienoti, un katra mūsu izvēle ietekmē pilnīgi visu mums apkārt. Rakstot šī albuma dziesmas, grupa paliek uzticīga rokmūzikas enerģijai visās tās izpausmēs kā arī iezīmē un parāda savu lirisko, personisko pusi.

Saistībā ar ierobežojumiem, kas stājās spēkā piektdien, 13. martā, pēc valstī izsludinātās ārkārtējās situācijas koronovīrusa izraisītās slimības "Covid-19" dēļ, atlikti, pārcelti vai atcelti virkne kultūras notikumu, kuru norises vietas apmeklētāju skaita kapacitāte ir 200 un arī mazāk cilvēku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!