Foto: Publicitātes foto
Grupa "Mellendig" klajā laidusi klajā singlu un videoklipu jaunajai dziesmai "Tā mēs atvadāmies". Tumšajā novembra nogalē ir tapusi smeldzīga, lēna dziesma par šķiršanos, atvadīšanos, vēsta grupas pārstāvji.

Dziesmas un teksta autors ir grupas basģitārists Valters Sprūdžs, producents – Reinis Sējāns.


Videoklips tapis kāda Kurzemes lauka vidū. Video scenāriste un režisore Lāsma Lagzdiņa:
"Klausījos dziesmu un domāju, ko tad es varētu tādu par jūtām pateikt... Pie nosacījuma, ka Maija filmēsies viena, iedomājos pasaku par pelnrušķīti, kurai princis tā arī nav atnesis kurpīti. Ko tad viņa dara?

Ļoti skaista ir aukstā un pelēkā rudens dienasgaisma. Lai to kadrā notvertu, bija vajadzīgas divas filmēšanas dienas, kurās Maija bez ierunām un siltām drēbēm izturēja drēgno laiku un vēju. Uz skatuves tik krāšņa un valdzinoša, viņa filmēšanas laukumā, izrādās, ir darbīgākais un aizrautīgākais cilvēks, ko esmu satikusi.Par divām dabām ir šajā atvadīšanās stāstā."

"Atvadīšanos ir izjutis katrs. Reizēm šķiršanās no kāda vai no kaut kā ir notikusi jau sen. Sirds to saprot, bet prāts spītīgi atsakās pieņemt to par īstenību un spert soļus, lai tiktu augstāk. Atliek vien izvēlēties - kāpt vai kāpt vēlāk," stāsta grupas soliste Maija Sējāne.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!