Foto: Publicitātes foto
Ar romantisku akustisko koncertu 8. martā Jaunmoku pilī grupa "Otra puse" uzsāks savas 25 gadu pastāvēšanas jubilejas turneju, kuras laikā plānoti 14 koncerti visā Latvijā, portālu "Delfi" informē grupas menedžments.

Koncertos skanēs grupas visu laiku populārākās un klausītāju iemīļotākās dziesmas. Tāpat laika gaitā grupai sakrājušās vairākas duetu dziesmas, tādēļ koncertos tiks pieaicināta kāda no talantīgajām un Latvijā populārām dziedātājām – Dināra Rudāne, Aija Andrejeva vai Antra Stafecka.

2017. gada koncertos skanēs "Otras puses" populārākie hiti - "Vēstules", "Ieskaties", "Nakts vai rīts", "Dievs dod", "Pēc lietus", "Uzzīmē mani", "Kopā", Kā nav tā nav","Balāde par 3 saucieniem", "Es tev", "Ave pali", kā arī daudzi citi.

1992. gada augustā grupu "Otra puse" dibināja grupas "Jumprava" līderi Aigars Grāvers un Aigars Krēsla. Tad arī sekoja "Otras puses" tikšanās ierakstu studijā un ierakstīšana tādu hitu kā "Pēc lietus" un "Balāde par 3 saucieniem". Tā paša gada rudenī viņi devās savā pirmajā koncertturnejā visā Latvijā.

Pie grupas lielākajiem panākumiem noteikti jāatzīmē divas Latvijas Mūzikas ierakstu gada Balvas "Zelta mikrofons" par labāko popmūzikas albumu – 2009. gadā "Nakts vai rīts" un 2013. gadā "Uzzīmē mani". Tāpat pazīstamā dziesma, kas iedziedāta duetā ar Aiju Andrejevu "Ave pali" izcīnīja 2011. gada "Muzikālās bankas" pirmo vietu. Arī jaunākais hits "Es tev" duetā ar Antru Stafecku iekļuva Muzikālās bankas vērtīgāko dziesmu vidū un šī dziesma turpina būt aktuāla daudzās radio stacijās.

Normundam Pauniņam uz skatuves pievienosies Ivars Makstnieks (taustiņi), Jānis Čubars (ģitāra), Mārtiņš Burkevics (basģitāra) un Mārtiņš Linde (sitamie instrumenti).

Grupas "Otra puse" jubilejas turnejas koncerti:

8. martā Jaunmoku pilī,
10. martā Olainē,
11. martā Siguldā, koncertzālē "Baltais Flīģelis",
17. martā Aizputē,
18. martā Ķekavā,
24. martā Alūksnē,
31. martā Mārupē,
7. aprīlī Kuldīgā,
8. aprīlī Krustpilī,
21. aprīlī Rūjienā,
22. aprīlī Ugālē,
28. aprīlī Kandavā,
29. aprīlī Mazmežotnes muižā
30. aprīlī Mālpilī.

Biļetes uz koncertiem nopērkamas visās "Biļešu paradīzes" kasēs, internetā un pasākumu norises vietās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!