Foto: Publicitātes foto

Dziedātāja Ieva Akuratere un komponists Juris Kulakovs šogad svin 55 gadu jubilejas un par godu šim notikumam 15.februārī Līvānos sāksies īpaša grupas "Pērkons" jubilejas koncertturneja ar nosaukumu "Sapumpurots zars".

Kā vēsta koncertturnejas rīkotāji, koncertos grupa "Pērkons" uz skatuves kāps pilnā sastāvā.

Gaviļnieki saviem klausītājiem koncertos piedāvās dzirdēt savas radošās darbības laikā sakrātās un tautā iemīļotās dziesmas, to skaitā "Zaļā dziesma", "Slidotava", , "Labu vakar", "Dziesma par sapumpuroto zaru", "Gandrīz tautasdziesma", "Mana dienišķā dziesma" un daudzas citas.

Jubilejas koncertus gaidot, "Pērkona" tēvs Juris Kulakovs teic – kamēr "Pērkons" būs spējīgs savienot daili ar spēku, tas turpinās dārdēt. Savukārt Ieva Akuratere norāda: ""Pērkons" ir muzikāli idejiska brālība, kura caur gracioza anarhisma gaumi pauž patiesu, sirsnīgu līdzdalību savu laikabiedru pārdzīvojumiem, sasilda, iedrošina un dod spēku, uz tikšanos koncertos".

"Pērkons" uzstāsies pilnā sastāvā – Juris Kulakovs (taustiņi), Juris Sējāns (bass, vokāls), Leons Sējāns (solo ģitāra), Ieva Akuratere (vokāls), Raimonds Bartaševičs (vokāls) un Ikars Ruņģis (sitamie instrumenti).

Pēc koncertiem būs iespēja iegādāties grupas "Pērkons" diskus un iegūt mākslinieku autogrāfus, vēsta koncertturnejas rīkotāji.

Jubilejas koncertu devīze: "Galvenais, lai Tevī pašā uzplaukst sapumpurots zars". "Sapumpurots zars ir, lai mēs vienmēr būtu ziedoši un prieku nesoši sev un pasaulei un visiem saviem tuvākajiem, tālākajiem un mīļajiem," teic Kulakovs.

Biļetes uz jubilejas koncertiem iespējams iegādāties "Biļešu paradīzes" kasēs un koncertu norises vietās.

Koncertu saraksts

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!