Foto: Linda Leen
Grupa "Pienvedēja piedzīvojumi" 2020. gada koncertsezonu atklāj ar koncertiem Rīgā, klubā "Depo", un Liepājā "Fontaine Palace", portālu "Delfi" informē grupas līderis Māris Žigats.

"Aprīlis ir arī grupas dzimšanas dienas mēnesis, tā kā šos koncertus varam uzskatīt par mazajām dzimšanas dienas svinībām. Kaut arī nelielam apmeklētāju skaitam, koncerti klubos vienmēr ir bijuši īpaši – fanu emocijas tajos izjūtam īpaši stipri," stāsta grupas ģitārists Aldis Lunde.

Grupa klubā "Depo" atgriezīsies pēc piecu gadu pārtraukuma – pēdējo koncertu tā klubā sniedza 2015. gadā.

Koncertos tiks atskaņotas dziesmas no grupas jaunākā studijas albuma "Nelaiks", kas saņēmis Mūzikas ierakstu gada balvu "Zelta mikrofons" kā labākais roka albums, kā arī lielākie grupas hiti.
Koncerts Rīgā, klubā "Depo" notiks 17. aprīlī pulksten 21.00, koncerts Liepājā, klubā "Fontaine Palace" 18. aprīlī pulksten 23.00.

Kā raksta Žigats, šovasar fani grupu varēs sastapt labākajos Latvijas mūzikas festivālos.
Sabilē dibinātā grupa "Pienvedēja Piedzīvojumi" 2019. gadā nosvinēja 25 gadu jubileju. Par godu gadadienai tā laida klajā savu astoto studijas albumu ar nosaukumu "Nelaiks". Albums iznāca izdevniecības "MicRec" paspārnē, un tajā ir desmit jaunas dziesmas.

Jau ziņots, ka šogad pavasarī pie faniem nonāks dokumentālā filma par grupu, grāmata, kā arī koncerta īsfilma par 25 gadu jubilejas koncertiem, kuri šī gada rudenī norisinājās Rīgā, Valmierā un Liepājā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!