Pašmāju metāla grupa "Relicseed" publicējusi ilgi gaidītā albuma "Slaughterhouse"  vāciņu (attēlā), un 10. jūnijā plkst. 18 mūzikas veikalā "Randoms" notiks tā svinīgā atvēršana reizē ar nelielām svinībām par godu grupas desmit gadu pastāvēšanas jubilejai, informē grupas pārstāvji.

Jau 16. jūnijā grupa dosies ceļā uz ASV, kur noritēs albuma prezentācijas koncertu sērija. Kopā plānots sniegt vairāk nekā 40 koncertus dažādās ASV pilsētās, un tūres pirmā daļa noritēs kopā ar amerikāņu metālistiem "Aghori".

"Relicseed" otrais studijas albums "Slaughterhouse" ierakstīts Losandželosas "Tranzformer Studios", sastrādājoties ar skaņu inženieri un līdzproducentu Braienu Karlstromu - "Relicseed" bija viena no pēdējām grupām, ar ko leģendārais inženieris strādāja.

Bija paredzēts, ka viņš albumu arī miksēs un māsterēs, taču 2013. gada janvārī Karlstroms negaidīti mira no sirdstriekas un ieraksts palika nepabeigts. Atlikušos skaņas apstrādes darbus veica Dirks Kloibers un Maors Apelbaums.

"Relicseed" - "Serial Leader"

Grupa izveidojusi kampaņu vienā no populārākajiem tā saucamajiem pūļa finansējuma portāliem "Indiegogo.com". Ziedojot nelielu summu, iespējams ne tikai palīdzēt mūziķiem viņu pirmajā koncertu tūrē, bet arī iegādāties "Slaughterhouse" CD, kreklus, kapučjakas, kā arī veicināt video klipa filmēšanu albuma pirmajam singlam "Serial Leader", kura pirmizrāde paredzēta rokfestivālā "KLANG!" 25. jūlijā.

Klipa scenārija autors un režisors ir Toms Auniņš. Klipa producents ir Rihards Gēcis, videomākslinieks – Māris Mīlgrāvis, kuri pārstāv neatkarīgo video studiju "Komūna 7".

Video, kurā Edgars Rakovskis stāsta par grupu (angļu valodā):

"Relicseed" spēlē Edgars Rakovskis (balss, ģitāras), Andrejs Upmacis (bungas), Jānis Narbuts (bass) un Kārlis Šteinmanis (ģitāras). Grupa izdevusi albumu "60 minūtes sapņa", uzstājusies Anglijā, Vācijā, Čehijā, Horvātijā, ASV, Krievijā un citās valstīs.

Otro albumu "Slaughterhouse" izdod "Mikrofona ieraksti" un pasaulē tas būs pieejams sadarbībā ar kompānijas partneriem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!