Foto: J. Saliņš

11. aprīlī pašmāju grupa "Rīgas modes" laiž klajā savu pirmo pilnmetrāžas albumu ar nosaukumu "Fantastiski", portālu "Delfi" informē grupas menedžments.

"Albumā apkopotas 11 dziesmas par pusaudžu problēmām un cīņu ar kaitigajiem ieradumiem," stāsta grupas dalībnieki. Tā ierakstu koncertzālē "Palladium", kā arī "Tru Music Studio" veicis skaņu inženieris Gatis Zaķis, kurš kopā ar grupu ir arī albuma producents.

Līdz šim no albuma izdots singls "Boifrendi", kas jau skan Latvijas radiostacijās.

Kā viesmākslinieks dziesmā "Viņa Ir Ballītes" piedalās pašmāju hiphopa izpildītājs Ansis, kurš būs īpašais viesis arī grupas gaidāmajos koncertos aprīļa beigās un maijā.

Albuma turnejas noslēguma koncerts gaidāms 19. maijā Rīgā, klubā "One One" (Šarlotes ielā 18A). Paredzēts, ka "Rīgas modēm" pievienosies arī vairāki grupai nozīmīgi pašmāju viesmākslinieki, kuru vārdi tiks atklāti tuvojoties koncertam.

Biļetes uz koncertu ir iespējams iegādāties vietnē "eKase.lv" un pirmo 50 biļešu cena ir 7 eiro. Tuvojoties pasākumam tās var kļūt dārgākas. Vietu skaits koncertā ir ierobežots un paredzēts, ka šī būs grupas vienīgā pavasara uzstāšanās galvaspilsētā saistībā ar jauno albumu.

Popularizējot jauno albumu "Rīgas modes" koncertēs vairākās citās Latvijas pilsētās – 29. aprīlī Ogrē, klubā "Hauze", 30. aprīlī Daugavpilī, klubā "Artilērijas pagrabi", 13. maijā Liepājā, "Fontaine Palace" un 14. maijā Cēsīs, "Fonoklubā".

Sākot ar 11. aprīli albums "Fantastiski" pieejams straumēšanas servisos kā "Spotify" un "Deezer", tāpat to būs iespējams iegādāties arī interneta mūzikas veikalā "iTunes". Drīzumā paredzēta arī albuma izdošana vinila plates formātā.

Foto: Publicitātes attēls
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!