Foto: Publicitātes foto

Viena no zināmākajām un pieredzes bagātākajām pašmāju smagās mūzikas apvienībām "Sanctimony" 8. februārī Metāla mūzikas gada balvas pasniegšanā uz "Melnās piektdienas" skatuves kāps atjaunotā sastāvā, informē grupas pārstāvji.

Apvienības sastāvā pēc deviņu gadu pauzes atgriežas tās iepriekšējais ģitārists Jānis Aizkalns, kurš spēlējis nozīmīgu lomu grupas līdzšinējā radošajā darbībā. Savukārt bundzinieka vietu ieņems Jānis Sildniks, kurš smagās mūzikas lauciņā ilgstoši darbojies Cēsu metalcore grupas "Enhet" sastāvā.

Pirmā uzstāšanās jaunajā veidolā pēc ilgstošas pauzes sagaidāma jau 8. februārī, kad klubā "Melnā piektdiena" tiks pasniegtas balvas pašmāju labākajām smagās mūzikas grupām un mūziķiem.

"Sanctimony" šobrīd gatavo koncertprogrammu gaidāmajiem koncertiem, kā arī vienlaikus strādā pie jaunā materiāla, kura pirmos vēstnešus ir plānots ierakstīt jau tuvākajā nākotnē. Grupa "Sanctimony" ir dibināta 1994. gadā, uzkrājot ilgstošu koncertu pieredzi Latvijā un Eiropā. Grupa līdz šim ir iesildījusi arī tādas zināmas grupas kā "Judas Priest", "Whitesnake", "Entombed", "Dismember" un daudzas citas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!