Foto: Publicitātes foto

PaÅ”māju smagās mÅ«zikas grupa "Sanctimony" laidusi klajā piekto studijas albumu "Unholy Five". Albuma prezentācijas koncerts notiks 8. aprÄ«lÄ« RÄ«gā, klubā "Melnā piektdiena", portālu "Delfi" informēja grupas pārstāvis Valdis Bērzvads.

Grupa albuma "Unholy Five" materiālu raksturo kā rokmÅ«zikas un "death metal" salikumu skaļā un agresÄ«vā izpildÄ«jumā. Ilgi gaidÄ«tā albuma tapÅ”ana aizsākās jau 2008. gada nogalē, noslēdzoties albuma "Hell in Stereo" koncertu sērijai Baltijas valstÄ«s un Somijā.

Albuma nosaukums simbolizē "Sanctimony" dalÄ«bnieku stabilo piecvienÄ«bu ā€“ lai gan ilgajā un grÅ«tajā albuma tapÅ”anas posmā grupa piedzÄ«voja sastāva maiņu, iekŔējas nesaskaņas un pat radoÅ”u izsÄ«kumu, Å”im skaitlim ir lemts palikt nemainÄ«gam ā€“ kā arÄ«, "Unholy Five" ir arÄ« grupas piektais studijas albums.

Albums ierakstÄ«ts "Sound Division" studijā, RÄ«gā. RakstÄ«ja un miksēja skaņu inženieris Sergejs Laļetins, kurÅ” sadarbojas ar "Sanctimony" jau vairāk nekā 10 gadus, pārzina grupas Ä«paÅ”o skanējumu un ar grupas dalÄ«bniekiem saprotas no pusvārda. Laļetins strādaj]is arÄ« ar iepriekŔējo albumu "Hell in Stereo" (2007) un "Perfection EP" (2011).

Albumā iekļautas 10 dziesmas, to vidū arī dziesmas "Sounds" ("Devil and Men", 2005) akustiskā versija.

LÄ«dz Å”im publiskoti jau divi singli no albuma ā€“ dziesmas "Free Fall" un "Loud".

Albums izdots "Thunderforge Records" paspārnē.

Albuma "Unholy Five" prezentācijas koncerts notiks 8. aprīlī klubā Melnā Piektdiena (Brīvības gatve 193c, Rīga). Pirms "Sanctimony" publiku iesildīs grupas "Bloody Heels" un "The Factor". Ieeja pasākumā no plkst. 19.00.

Biļetes uz prezentācijas koncertu varēs iegādāties iepriekÅ”pārdoÅ”anā Ticketshop.lv vai pasākuma norises vietā.

Seko "Delfi" arÄ« Instagram vai YouTube profilā ā€“ pievienojies, lai uzzinātu svarÄ«gāko un interesantāko pirmais!