Foto: Publicitātes foto
Jaunā un daudzsološā pašmāju psihodēliskā roka grupa "The Pink Elephant" 28. aprīlī plkst. 21.00 pilsētas bārā "Vest" prezentēs savu debijas albumu "Mellowing".

Grupu 2013. gadā izveidoja Edvards Broders (ģitāra, balss; pirms tam spēlējis grupā "The Moonhouse"), Alberts Levics (basģitāra, balss; pirms tam spēlējis grupā "Rebel Riot"), Rūdolfs Ozols (ģitāra, balss; spēlējis grupā "MonkeyRocks", pašlaik spēlē "Pyro Trees") un Kalvis Sležis (bungas, balss; spēlē grupā "Bunch of Gentlemen", spēlējis arī projektā "Nelaiķa Pavadonis").

"The Pink Elephant" mūzika ir džeza un blūza elementu piesātināts psihedēliskais roks. Paši grupas dalībnieki atzīst, ka ietekmējušies no roka klasikas - "The Doors", "Led Zeppelin", "Pink Floyd" -, vairākiem mūsdienu izpildītājiem kā "Grizzly Bear", "Tame Impala", "Mac DeMarco" un citām, kā arī neskaitāmiem džeza mūziķiem, jo no četriem grupas dalībniekiem divi pabeiguši Rīgas Doma kora skolas džeza nodaļu, bet ar džeza klausīšanos un spēlēšanu aizraujas visi četri.

Gaidāmo albumu grupa ierakstījusi pašu iekārtotā studijā Rīgā, taču tas noticis bez basģitārista - viņš nu jau gandrīz gadu dzīvo un strādā Dubaijā, kur arī ierakstījis visas basa partijas. Māsterēšana veikta lentēs pie Ingus Baušķenieka. 28. aprīļa vakarā albuma prezentācijas koncertā bārā "Vest" varēs iegādāties albuma fiziskās kopijas CD formātā, savukārt "Bandcamp" un "iTunes" nopērkama būs arī albuma digitālā versija. Vēlāk albums būs pieejams strīmošanai arī "Spotify" un "Deezer".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!