Foto: Publicitātes foto

Grupa "Triānas parks" izziņojusi akustiskās turnejas "Acoustic Moon Sessions" papildkoncertu, kas notiks 5. februārī mūzikas namā "Daile".

Grupas "Triānas parks" akustiskā koncertturneja "Acoustic Moon Sessions" noritēja rudenī - tās ietvaros grupa koncertēja Latgales vēstniecībā "Gors", Liepājas teātrī, "Vidzemes koncertzālē" un Spīķeru koncertzālē.

Koncertos viesojās arī grupas draugi - Raimonds Pauls, Ralfs Eilands, Jānis Aišpurs un Gacho. "Nevarētu teikt, ka es esmu vislielākais grupas fans, bet Spīķeru koncertzālē arī piedalījos vienā numurā. Agnese ir ļoti interesanta meitene, man vispār šī grupa patīk, jo viņi atšķiras no pārējiem - domājoši jaunieši, kas dzīvē var sasniegt daudz. Es negribu bārstīties ar komplimentiem, bet, ja viņi pareizi rīkosies, tad būs panākumi. Un akustisko sesiju vajag redzēt," par koncertu stāsta Raimonds Pauls.

"Pēdējā koncerta laikā izjutu milzīgu saviļņojumu, kad redzēju, ka cilvēki dzied kopā ar mums, pēc tam bija ārkārtīgi liels prieks satikt visus, kas gribēja ar grupu nofotografēties vai saņemt autogrāfus! Pēc šīs tūres esam ieguvuši tik daudz jaunu draugu, ka nemaz nevaru sagaidīt, kad atkal varēsim tikties ari visiem foršajiem. Šoreiz skaistajā koncertzālē - Dailes nams!" stāsta grupas soliste Agnese Rakovska.

Biļetes iegādājams “Biļešu Paradīze” kasēs visā Latvijā un internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!