Foto: Imants Urtāns

Turpinot tradīciju uzstāties neparastās vietās, šoreiz grupa "Židrūns" jaunā albuma "Židrūns un tas, ko nevar nest" iznākšanu svinēs ar koncertu, Pūpolu ielā 12, vienā no Rīgas Centrāltirgus spīķeriem, portālu "Delfi" informē grupas izdevēji "I Love You Records".

Koncerts notiks 12. novembrī plkst. 20.00, ieeja no plkst. 19.00. Koncertu ievadīs „Židrūna” viesi – fuzz rokmūzikas duets „Les Attitudes Spectrales”.

„Ir prieks aicināt klausītājus uz pasākumu ar „Židrūna” koncertu tādā vietā, kura ir krietni plašāka par mums ierastajām koncertu telpām. Arī rūpes par apskaņošanu šoreiz varam pielikt lielākas. Vēl ar nepacietību gaidām dueta „Les Attitudes Spectrales” saspēli – šīs grupas skanējumam raksturīga pirmatnēja un nesasprindzināta roka estētika, kas mums patīk un liekas īsti laikā svētku reizei,” saka „Židrūns” dalībnieki.

Grupa „Židrūns” jau kopš 2004. gada ir guvusi ievērību Latvijas neatkarīgās mūzikas aprindās. Smeļoties iespaidus no panka, garāžroka, post-hardcore un citiem radniecīgiem ģitārmūzikas žanriem, šis kvartets radījis savu skanējumu, kas raksturo ne vien tā dziesmas, bet arī mūziķu attieksmi pret dzīvi.

Šā gada oktobrī grupa izdeva jaunu albumu „Židrūns un tas, ko nevar nest”, sākot sadarbību ar mūzikas apgādu „I Love You Records”. Šis ieraksts pēc ilgāka pārtraukuma seko „Židrūna” pirmajiem albumiem „Židrūnam sāp” (2008) un „Židrūns dzeltenbaltdzeltenais” (2010).

Koncerta biļetes iepriekspārdošanā var iegādāties interneta veikalā 311.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!