Grupa "Linga" pēc sešu gadu pārtraukuma plāno laist klajā jaunu studijas albumu, kura pirmais singls – dziesma "Spārni" jau nodota klausītāju vērtējumam, pastāstīja grupas pārstāvji.
Iepriekšējais grupas "Linga" albums "Ieklausies vējā" iznāca 2000. gadā.

Šī vasara grupai solās būt īpaši ražīga: jaunā albuma ieraksts, vērienīgas grupas dzimšanas dienas ballītes svinības un uzstāšanās festivālā "Oldschool Party 2006" ar pilnīgi jaunām dziesmām un grupas "zelta" repertuāru.

Jau šobrīd Latvijas radiostaciju ēterā ir nonācis Lingas jaunākais veikums – dziesma "Spārni", kas pāris nedēļu laikā ir iekļuvusi vairāku radiostaciju topos. Pavisam drīz tiks uzņemta arī dziesmas videoversija.

"Lingas" pirmsākumi meklējami 1988. gada nogalē, kad "Zig Zag" līderis Gvido Linga pameta grupu un kopā ar toreizējās grupas "Dr. Fausts" basģitāristu Armandu Cālīti eksperimentālā kārtā ierakstīja dziesmu "Pilsēta". Neilgi pēc tam jaunā grupa sniedza savu pirmo publisko koncertu festivālā "Roks par neatkarību".

Vairāk informācijas par Lingu un citām grupām atrodama festivāla "Oldschool Party 2006" oficiālajā mājas lapā internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!