Foto: Publicitātes foto
Grupas "Ēnas" solists Lauris Valters kopā ar domubiedriem laidis klajā pirmo projekta "L.V." dziesmu  "Manā pasaulē", kuras pamatā ir pazīstamais Klāva Elsberga dzejolis ar tādu pašu nosaukumu.

L.V. 'Manā pasaulē'

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/Lv_Manapasaule-New-Master.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

"Dziesmas dvēselisko skanējumu rada mūziķi - Rūta Dūduma (vokāls), Madara Norbūte (čells), Jāni Bērziņu (ģitāra), Jāni Olekšu (basģitara), Mārtiņu Miļevski (sitamie instrumenti), norāda "L.V" menedžmenta pārstāve Kristīne Jonīte – Jurkēviča.

"Pagājušā gadsimta deviņdesmitajos gados Laura Tēvs Egons Valters sava laikabiedra, dzejnieka Klāva Elsberga iedvesmots, dzejas rindām "Manā pasaulē" sakomponēja mūziku. Pirms neilga laika, muzicējot ar savējiem, "L.V." radās vēlēšanās, lai cilvēki šo stāstu dzird skanam arī šodien, jo dziesma iedvesmo ar māju sajūtu un aicina notvert mirkli ārpus steigas," norāda projekta dalībnieki.

"Manā Pasaulē" ierakstīta "Sound Division Studio", kā arī "Ansona laboratorijā". Dziesmu producējis Jānis Bērziņš, tā miksēta "Ansona laboratorijā". Aranžēšanā un miksēšanā piedalījušies arī Lauris Valters un skaņu inženieris Krišjānis Geidāns. Dziesma māsterēta "Cave Studios" Nicā (Francija).

""Manā Pasaulē" ir pirmais no L.V. stāstiem. Turpinājums sekos," sola projekta dalībnieki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!