Foto: Scanpix
80. gadu rokmūzikas leģenda – grupa "Guns N' Roses" izziņojusi pasaules turnejas Eiropas koncertu datumus, liecina informācija grupas mājaslapā.

Eiropas koncerti sāksies 2017. gada 27. maijā ar uzstāšanos Dublinā, Īrijā, turpmāko divu mēnešu laikā uzstājoties dažādās Eiropas pilsētās un tur pieejamajās lielākajās koncertu norises vietās.

Šobrīd plānots, ka līdz 15. jūlijam, grupa Eiropā nospēlēs 19 koncertus. Latvijai tuvākie "Guns N' Roses" priekšnesumi gaidāmi 20. jūnijā Gdaņskā, Polijā, 29. jūnijā Stokholmā, Zviedrijā un 1. jūlijā Hāmelina, Somijā.

Tāpat koncerti plānoti Londonas Olimpiskajā stadionā 16. jūnijā, Prāgā 4. jūlijā un Parīzē 7. jūlijā.
Ar pilnu turnejas koncertu sarakstu var iepazīties grupas mājaslapā.

Biļešu tirdzniecība uz Eiropas koncertiem sāksies 9. decembrī.

Jau ziņots, ka 2015. gada nogalē pēc ilga pārtraukuma tika izziņota "Guns N' Roses" oriģinālā sastāva dalībnieku apvienošanās, bet šā gada aprīlī pirmo reizi kopš 1993. gada uz vienas skatuves atkal kopā Aksels Rouzs, Slešs un Dafs Makagans.

Pirmais grupas koncerts notika 1. aprīlī Losandželosas klubā "Troubadour". Tas tika izziņots tikai dienu iepriekš un pārdošanā bija vien 250 biļetes, bet pirmā lielā satikšanās ar faniem notika lielākajā ASV festivālā "Coachella" jau aprīļa vidū. Tam sekoja 20 koncertu turneja Ziemeļamerikā.

Pēdējais koncerts, kurā Rouzs, Slešs un Makagans spēlēja kopā, bija 1993. gada 17. jūlijā Buenosairesā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!