Foto: LETA
Pēc veiksmīgi aizvadītas koncertsērijas "Pilsētas Portāls 2" Gustavo dosies studijā, lai ierakstītu albumu, kas tiks izdots jau šī gada decembrī, portālu "Delfi" informē mūziķa menedžments.

Četrus vakarus - no 9. līdz 12. novembrim - kinoteātrī "Splendid Palace/kino Rīga"

Gustavo un kamerorķestris priecēja klausītājus ar koncertprogrammu "Pilsētas portāls 2". Pasākuma apmeklētājiem bija iespēja pirmajiem dzīvajā izpildījumā dzirdēt mūziķa jaunākās kompozīcijas– "Everestā", "Dziesma manai pilsētai" un "Tā viņš ir".

No 25. līdz 28. novembrim "Pilsētas portāla" koncertprogramma tiks ierakstīta studijā "Sound Division" un šim procesam varēs sekot līdzi tiešraidē. Mājas lapā www.gustavo.lv būs izvietotas vairākas kameras un skatītājs pats varēs būt montāžas režisors un aplūkot procesu no sev tīkamākā skatupunkta.

Ierakstā būs dzirdamas kompozīcijas no visiem Gustavo albumiem – "Beidzot", "Pa pāris pantiem/Viesības viesnīcā", "Trešā elpa", kā arī dziesmas, kas albumos nav iekļautas. Pavadošo sastāvu – klavieres, ģitāru, kontrabasu, dj, vijoles, čellu, altu, daiļvokālus, vibrofonu, klarneti un perkusijas ierakstā papildinās vairāk nekā desmit stīgu instrumenti.

Albums klausītājiem būs pieejams jau decembra vidū.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!