Foto: Publicitātes foto

Turpinot augustā aizsāktos koncertvakarus "Hanzas perona" kultūras notikumu te-rasē "Vasaras perons" skatītāji tiek aicināti uz grupas "Laika suns" koncertu 15. sep-tembrī.

Grupa "Laika suns" ir no Rīgas. Tā spēlē popdziesmas ar skaļa roka enerģiju, smeļoties iedvesmu gan šodienas lielpilsētu ritmos, gan ģitārmūzikas zelta laikmetos, tā par gru[u raksta koncerta rīkotāji. Grupa pazīstama ar dziesmām "Pavasari", "Dažas no meitenēm", "Atceries Rīgu vasaras naktīs" un citām, kas ieguvušas augstu novērtējumu un ir iecienītas arī Latvijas radio staciju repertuārā.

Grupas jaunākais singls ir dziesma "Nav kur iet". Kā iepriekš stāstījis grupas dalībnieks Arnis Račinskis: "Dziesma ir par to nakts noslēguma daļu, kad jau ir gaišs un visi normālie cilvēki guļ vai vienkārši vada savas normālās dzīves, bet tu jūties mazliet kā no citas planētas tukšajās pilsētas ielās. Un varbūt dzīvē arī."

Grupa izdevusi divus albumus un ansambļa dalībnieki zināmi arī kā grupu "Mofo", "The Sound Poets", "Tesa" un citu indie grupu dalībnieki.

"Laika suns" koncertā "Hanzas peronā" spēlēs gan jau labi zināmās dziesmas "Pavasari", "Atceries Rīgu vasaras naktīs", gan arī citi skaņdarbi no grupas pirmajiem diviem albumiem "Gaismas lādiņš" un "Nakts karalis". Grupa šobrīd aktīvi strādā pie jauna albuma ieraksta, tādēļ, iespējams, "Hanzas peronā" izskanēs arī kāds pirmatskaņojums.

Pasākumu varēs apmeklēt ar derīgiem Covid-19 vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātiem. Biļetes iegādājamas "Biļešu paradīzes" kasēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!