Foto: Publicitātes foto
Latvijā zināmā Igaunijas dziedātāja, dziesmu autore un aktrise Iiris iesildīs Lanas del Rejas koncertu 14. jūnijā "Arēnā Rīga", portālu "Delfi" informē koncerta rīkotāji no "Positivus Music".

Jaunā ziemeļu sintīpopa dziedātāja izceļas ar savu oriģinālo un unikālo stilu, kura dēļ bieži tiek salīdzināta ar Bjorku (Björk), Keitu Bušu (Kate Bush), Regīnu Spektori (Regina Spektor) un "Florence and The Machine".

Mūzikas izdevums "New Musical Express" rasturo Iiris kā "fascinējoši savāda skanējuma izpildītāju ar alternatīvā roka piegaršu un drosmīgu vokālu". Sava koncerta laikā hipnotizējošā un fascinējošā vokāla īpašniece var būt reizē gan dominējoša, gan agresīva, gan arī maiga un sirsnīga.

Pērn Iiris izdevusi savu debijas albumu "The Magic Gift Box".

Jau vēstīts, ka 14. jūnijā "Arēnā Rīga" uzstāsies pēdējā gada spožākā popmūzikas sensācija un viena no pieprasītākajām mūziķēm Lana del Reja.

Debijas albums ar tā spilgtāko hitu "Video Games" pārdots vairāk nekā četru miljonu tirāžā. Dziesmu autore un dziedātāja plūkusi virkni svarīgāko mūzikas balvu.

Biļetes iespējams iegādāties "Biļešu Serviss" un "TicketPro" kasēs, kā arī internetā. Stāvvietu biļetes cena 29 LATI. Sēdvietas - no 30 līdz 37 latiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!