Pēc vasarā Dzintaru koncertzālē veiksmīgi notikušā Igo koncerta "Dzīve bez apstājas" šoruden tiek plānots turpinājums Rēzeknē, Latgales vēstniecībā "Gors" 23.oktobrī un 27.oktobrī Dailes teātrī Rīgā.

Igo koncertprogrammā Rēzeknē un Rīgā uzstāsies kopā ar Aiju Vītoliņu, spēcīgās balss īpašnieci Antru Stafecku, brāli Ivo Fominu, kā arī Arti Dvarionas, dziedot duetus.

Koncerta skanējumu koši un muzikāli iederīgi papildinās koris "Balsis" populārā un atraktīvā diriģenta Inta Teterovska vadībā, savukārt deju grupa "Dzirnas" visam klāt pievienos dejas izteiksmīgo valodu.

Dziesmu aranžijas tiek veidotas noskaņām un kontrastiem akustiskā (unplaged) versijā. Labi pazīstamas un retāk dzirdētās dziesmas koncertā "Dzīve bez apstājas" iegūst vēl nedzirdētu skanējumu, pateicoties divām akustiskām ģitārām, diviem ģitāru virtuoziem - Aivaram Hermanim un Kasparam Zemītim, čellam - Raimondam Macatam, sitamo instrumentu talantīgajam pavēlniekam - Kasparam Kurdeko, kā arī taustiņintrumentam - Jurim Kristonam. Kaspars Zemītis koncertā izpildīs arī savus solo skaņdarbus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!