Pirmdien, 19.maijā plkst. 19.00 Jaunajā Rīgas teātrī notiks Imanta Dakša jaunākā albuma "Tu esi dziļa" atklāšanas koncerts. Pasākums notiks kamerzālē un maksu par ieeju katrs varēs izvēlēties pats, tomēr vietu skaits zālē ir ļoti ierobežots, portālam "Delfi" pavēstīja dziesminieka pārstāvji.

Prezentācijas pasākuma laikā Imants ir paredzējis atklāt publikai albuma erotisku dziesmu noslēpumus. Rotaļīgi un maigi, tomēr nemaz ne saldi un salkani Imants ļaus mums ielūkoties dziļi intīmajā. Balstoties galvenokārt uz balsi un ģitāru, un nedaudz paspēlējoties ar elpu, atbalsīm, čukstiem, Imants ir radījis dziesmas, kas ir izteikti melodiskas un gaisīgi seksuālu vibrāciju piesātinātas.

Imants par albuma tēmu: "Kailums ir brīvā uztvere. Uguns un vējš ir esības kailums. Paverot saprāta plīvuru, cilvēks uztver un iegūst uguni. Apzinoties sevis paša kailumu, cilvēks iemanto vēja īpašības. Jēdzieniskā domāšana izkropļo un iznīcina brīvo uztveri. Kailums ir vēl smalkāks strāvojums par domas strāvojumu. Tas ir dzīvības un mīlestības strāvojums. Doma ir kā biezs kažoks, kuru, meklējot patvērumu, apvilkusi kailā dzīvība. Kailums ir tas, ar ko mēs domājam patiesu brīvību. Kailums ir domas ātrums, anti-gravitācija un kosmosa erotiskā vibrācija vīrišķo un sievišķo spēku atspoguļojumā. Seksuālā dziņa ir absolūtā, neierobežotā kailuma stihiska izpausme gara būtnes jeb indivīda ierobežotās uztveres un apziņas stāvoklī. "

Pirmais singls ar nosaukumu "Tu atveries" jau šonedēļ nonāks Latvijas radiostacijās.

2007.gada pavasarī Imants laida pasaulē albumu "Mežs ieiet sevī", ziemas sākumā - "Vēl nedzimušas reliģijas templī". Gada laikā ir iznākuši jau trīs mūziķa albumi, katram ir savs atšķirīgs skanējums un tēma, visi ir izdoti sadarbībā ar kultūras menedžmenta centru "Lauska".

Sīkāku informāciju par albumu un pašu Imantu meklējiet mūziķa mājaslapā www.imantsdaksis.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!