Operas māksliniece Inese Galante pašizolācijas laikā uzturas savās mājās Vācijā un aicina balsot par klasiskās mūzikas jauno izpildītāju konkursa "Ineses Galante talanti 2020" finālistiem.

Kā raksta "Ineses Galantes fonda" pārstāvji, ir noslēgusies klasiskās mūzikas jauno izpildītāju konkursa "Ineses Galante talanti 2020" pirmā kārta un ir zināmi tā finālisti. Žūrijas izvēlēto jauno talantu video priekšnesumi ir atrodami konkursa oficiālajā vietnē, kur iespējams nobalsot par savu simpātiju.

Šogad konkursa finālā iekļuva 27 dalībnieki, to vidū septiņi vokālisti, seši pretendenti kategorijā "Taustiņinstrumentu spēle", septiņi – kategorijā "Stīgu instrumentu spēle" un septiņi finālisti, kas pretendē uz uzvaru kategorijā "Pūšaminstrumentu / sitaminstrumentu spēle". Finālistu vidū ir jauni, talantīgi vokālisti un instrumentālisti no visas Latvijas, jaunākajam ir tikai 10 gadi.

Prestižā muzikālā konkursa organizatori aicina atbalstīt jaunos talantus: atdot savu balsi par visiemīļotāko priekšnesumu un noteikt uzvarētāju kategorijā "Skatītāju simpātiju balva".

Konkursa iedvesmotāja un žūrijas priekšsēdētāja Inese Galante sirsnīgi pateicās visiem konkursa dalībniekiem un aicināja skatītājus balsot par savu favorītu

Skatītāju balsojums turpināsies līdz 9. maijam. Konkursa finālam ir jānotiek 10. maijā Latvijas Nacionālās bibliotēkas Ziedoņa zālē. Gadījumā, ja līdz tam brīdim nebūs atcelts aizliegums rīkot pasākumus, fināls notiks tiešsaistē. Par to organizatori paziņos atsevišķi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!