Foto: Publicitātes foto

Piektdien, 17. jūlijā, pulksten 19.00 operdīva Inese Galante klausītājus aicina uz sava jaunā projekta "Viva Latvija" pirmo koncertu Liepājas koncertzālē "Lielais dzintars", portālu "Delfi" informē koncertzāles pārstāvji.

"Viva Latvija" sākās kā sociālo tīklu zibakcija laikā, kad klātienes koncerti nevarēja notikt, tādēļ tikšanās ar klausītājiem māksliniecei un viņas skatuves partneriem – godalgotajam pianistam Daumantam Liepiņam un dziedātājiem Artjomam Safronovam un Daniilam Kuzminam – ir gaidīts un nozīmīgs notikums. Aktuāli šim laikam – koncerts būs skatāms gan klātienē, gan tiešraidē.

Operdziedātāja, unikālā soprāna īpašniece Inese Galante un pianisma jaunā zvaigzne Daumants Liepiņš koncertā atskaņos populārus itāļu komponistu skaņdarbus. Viņiem pievienosies Ineses Galantes talantu konkursa laureāti, kuri jau spilgti pieteikuši sevi pasaulei – Latvijas Nacionālās operas un baleta solists, tenors Artjoms Safronovs un jaunais baritons Daniils Kuzmins. Kā dāvana skatītājiem izskanēs Džulio Kačini slavenais skaņdarbs "Ave Maria" koncerta dīvas izpildījumā.

"Atbalstīsim viens otru ar siltiem vārdiem, dalīsimies ar saviem radošajiem darbiem, labu garastāvokli un iedvesmu! Cerams, ka mūsu emocijas un enerģiju apmaiņa būs lieliskas un piepildīs mūsu sirdis," aicinot uz koncertu, saka Inese Galante.

Pēc koncerta Ineses Galantes talanta cienītāji aicināti uz tikšanos ar mākslinieci koncertzāles otrā stāva galerijā, kur būs iespēja iegādāties arī mākslinieces mūzikas albumus.

Ievērojot drošības pasākumus, uz koncertu klātienē – Lielajā zālē aicināti līdz 300 klausītājiem. Lai sniegtu iespēju koncertu vērot lielākam skatītāju lokam, koncerts tiks filmēts un translēts tiešraidē. Klātienes un tiešraides biļetes var iegādāties un attālināti koncertu vērot vietnē www.bilesuparadize.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!