"Instrumenti" izziņo koncertu, kas vasaras pašā noslēgumā, 31. augustā, notiks Daugavas stadionā, Rīgā. Līdz ar ziņām par koncertu "Instrumenti" piedāvā arī video klipu dziesmai "Aukstākā līmeņa mīlestība", kas ir pirmais singls no pavasarī gaidāmā albuma "Cilvēks", portālu "Delfi" informē apvienības pārstāve Līva Pētersone-Kļaviņa.

Koncertu Daugavas stadionā "Instrumenti" sola kā vērienīgāko koncertu grupas pastāvēšanas vēsturē. "Doma par tik vērienīgu šovu mūs urda jau kopš pagājušā gada sākuma, kad vēl gatavojāmies Siguldas koncertiem, jo jau toreiz zinājām, ka "Atkala" ir tikai pirmais cēliens "Instrumenti" stāstā. Otrais cēliens - albums "Cilvēks" ar savu enerģijas blīvumu burtiski pieprasa vēl lielāku plašumu, lai jaudai būtu, kur ieskrieties. Šis noteikti ir lielākais izaicinājums grupas "Instrumenti" vēsturē, bet mēs tam jūtamies gatavāki kā jebkad," komentē grupas mūziķis Reinis Sējāns.

Pavasarī gaidāmais, nu jau piektais, grupas studijas albums "Cilvēks" būs kā stāsta turpinājums "Instrumenti" ierakstam "Atkala". Jaunā albuma ietvaros, "Instrumenti" gatavo vairākas interesantas muzikālas sadarbības, kas tiks atklātas vien līdz ar albuma izdošanu.

Videoklips singlam "Aukstākā līmeņa mīlestība" uzņemts gaidāmā koncerta notikuma vietā – Daugavas stadionā. Klipa režisors un "Instrumenti" domubiedrs Uģis Olte stāsta: "Dziesma pati diktēja priekšā attēlus. Un tajās retajās reizēs, kad tas notiek bez piepūles, nedrīkst šiem attēliem neticēt. Dziesmas vizualizēšanai vajadzēja visus Daugavas stadiona prožektoru kilovatus. Dziesmu dzirdēju kā ironisku stāstu par atsaldētību un jutekļu pārsātinātību. Šāda sajūta paģēr vizuālus "temperatūras" kontrastus. Tādēļ radās fotonegatīvā pasaule, kuras vēsie iemītnieki nēsā maskas, kas izliekas par īstu cilvēku sejām. Vēss palags kā ekrāns iestiepts futbolvārtos, kurā murcās silti ķermeņi. Mūziķi, kas, spēlējot no visas sirds, izstaro svelmi kā tikko dzimušas zvaigznes."

Koncerta biļetes iegādājamas vietnē www.koncerts.lv, kā arī "Biļešu servisa" tirdzniecības vietās. Pirmās 500 ieejas biļetes lētāk, bērniem līdz sešu gadu vecumam ieeja bez maksas. Pieejamas arī sēdvietas cenā no 20.00 eiro – 35.00 eiro.

Koncerta organizatori ziņo, ka biļešu cenas var tikt mainītas bez iepriekšēja paziņojuma, un norāda, ka laika gaitā tirdzniecībā var tikt palaistas pārdošanā papildus sēdvietas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!