Ņemot vērā Lielo pieprasījumu uz grupas "Instrumenti" koncertu "Arēnā Rīga", un vērojot reģionu interesi, grupas dalībnieki ir lēmuši gada nogalē koncertus rīkot arī Valmierā un Liepājā, portālu "Delfi" informē grupas menedžements.

"Instrumenti" koncerts Vidzemes Olimpiskajā Centrā, Valmierā notiks 26.novembrī, nedēļu vēlāk - 3.decembrī "Instrumenti" uzstāsies Liepājas Olimpiskajā Centrā, un, kā jau iepriekš ziņots, 10.decembrī "Instrumenti" rīdziniekus un pilsētas viesus pulcēs "Arēnā Rīga".

Biļetes uz koncertiem pieejamas "Biļešu Paradīzes" kasēs visā Latvijā.

"Esam sākuši nopietnu sagatavošanās darbu gaidāmajiem koncertiem, solām ne tikai jaunu un nedzirdētu muzikālo materiālu, bet arī saistošu un interesantu šova vizuālo noformējumu. Ir neskaitāmas idejas un daudz darāmā, šķiet, skrējiens, kas sākās labu laiku pirms albuma izdošanas, beigsies tikai pēc 10.decembra koncerta "Arēnā Rīga"," stāsta Reynsi.

"Un mums atkal izdevies savākt lielisku komandu, kas ar mums kopā "Tru" koncertšovus padarīs par svētkiem - baudu ausīm un acīm", piebilst Shipsi.

Pagājušās nedēļas vidū "Instrumenti" kopā ar britu trio "The Wombats" uzstājās Tallinas "Rock Cafe", taču jau nākamās nedēļas beigās "Instrumenti" mūziķi dosies uz Austriju, lai piedalītos vienā no lielākajiem Austrijas festivāliem - "Waves Vienna", kurā ar koncertu "Instrumenti" prezentēs savu debijas albumu.

Lai arī "Tru" ārpus Latvijas fiziskā formātā vēl nav izdots, Lietuvas laikraksts "Lietuvos Rytas" "Instrumenti" debijas ierakstu jau nodēvējis par labāko un interesantāko mūzikas albumu Baltijā pēdējo 20 gadu laikā.

Pavisam drīz "Instrumenti" prezentēs video klipu singlam "Pilnīgi Viens", kas jau trešo nedēļu atrodas Radio SWH Topa pirmajā vietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!