Foto: Publicitātes foto

Tikai dienu pirms "Instrumenti" koncerta "Arēnā Rīga" tiek izziņotas papildus biļetes, kas nopērkamas visās "Biļešu paradīzes" kasēs, kā arī ierobežotā skaitā ar 50% atlaidi portālā "Pērkam kopā".

Šīs nedēļas sākumā tika izpārdotas visas tirdzniecībā palaistās biļetes uz sestdienas koncertu, taču "Instrumenti" raduši iespēju nodrošināt labu redzamību un skaņu arī "Arēnas Rīga" trešā stāva balkonos. Sākotnēji koncerts bija paredzēts "Arēna Rīga" amfiteātrī, tādējādi tehniskais izkārtojums neparedzēja apskaņošanu trešā stāva balkonā.

Ar rūpīgi pārdomātu un emocionāli piesātinātu audiovizuālu priekšnesumu "Instrumenti" pēdējā mēneša laikā jau priecējuši skatītājus Valmierā un Liepājā. Arī gaidāmais koncerts Rīgā solās būs neaizmirstams; jau tagad tas tiek minēts kā viens no šī gada spilgtākajiem notikumiem Latvijas mūzikā.

"Instrumenti" koncertu "Arēnā Rīga" iesildīs pašmāju grupa "The WoW" un Ingrīda Lukasa. Grupa "The WoW" "Instrumenti" koncertus iesildīja arī Valmierā un Liepājā. Abu grupu sadarbība aizsākusies jau iepriekš, kad kopā ierakstīts singls "Freaked Out", kas iekļauts "Instrumenti" debijas albumā "TRU".

Ingrīda Lūkasa dzimusi Igaunijā, taču desmit gadu vecumā pārvācās uz Šveici, kur arī uzsākusi savu mūziķes karjeru, piedaloties dažādos muzikālos projektos, līdz 2007. gadā nodibinājusi savu grupu. Oktobra sākumā "Universal Music" paspārnē tika izdots Ingrīdas jaunākais albums "Silver Secrets", ko producējis Valgīrs Sigurdsons (Valgeir Sigurðsson) – īslandiešu mūziķis/producents, kura studijā "Greenhouse" tapis "Instrumenti" debijas albums "TRU".

"Arēnas Rīga" durvis tiks vērtas plkst.19:00, 19:45 uzstāsies grupa "The WoW", 20:20 dziedātāja Ingrida Lukasa, bet grupa "Instrumenti" uz skatuves kāps plkst.21:10.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!