Foto: Publicitātes foto
Pusotru nedēļu līdz pirmajam debijas albuma "TRU" turnejas koncertam grupa "Instrumenti" klausītājiem piedāvā jaunāko singlu ar nosaukumu "The Time Is Now".

Instrumenti 'The Time is Now'

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/Instrumenti_TheTimeIsNow.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

Singls "The Time Is Now", kuras ierakstā kā pianists piedalījies arī amerikāņu komponists Niko Mjūlijs, līdzīgi kā visas albumā "TRU" iekļautās dziesmas, digitālā veidā pieejamas iTunes veikalā.

Liepājas un Valmieras koncertos grupu "Instrumenti" iesildīs pašmāju electro-pop grupa "The WoW", ko "Instrumenti" uzskata par šī brīža vienu no krāšņākajām un atraktīvākajām jaunajām grupām. Pērn tika izdots "Instrumentu" singls "Freaked Out", kas ierakstīts kopā ar "The WoW". Un līdzīgi kā pagājušā gada koncertos "Sapņu fabrikā", par publikas labsajūtu rūpēsies arī dīdžejs Toms Grēviņš. Zināms, ka 3. decembrī Liepājā bārā "Red Sun Buffet" Grēviņš būs arī oficiālās pēckoncerta ballītes mūzikas pavēlnieks.

"Instrumenti" turnejas koncertu realizēšanā iesaistīta vairāk kā 50 cilvēku liela komanda, un jau nākamās nedēļas sākumā daļa no tās dosies uz Valmieru, kur vairākas dienas notiks mēģinājumi un pirmo reizi arī Shipsi un Reynsi ieraudzīs mākslinieku Katrīnas Neiburgas, Māra Lagzdiņa un Ksenijas Zaķes īpaši "TRU" koncertiem veidotās video projekcijas, kas būs šo grandiozo koncertu neatņemama sastāvdaļa. Gatavojoties koncertam "Arēnā Rīga", skatuves ekrāns un projektors tiek vesti no Lielbritānijas, jo šovam nepieciešamās jaudas tehnika Baltijas valstīs nav pieejama.

Pirmais "Instrumenti" "TRU" koncerts norisināsies jau nākamsestdien, 26. novembrī Vidzemes Olimpiskajā Centrā Valmierā.

Jau ziņots, ka grupa "Instrumenti" uzstāsies Vidzemes Olimpiskajā centrā Valmierā, 26. novembrī, Liepājas Olimpiskajā Centrā, 3. decembrī, bet lielkoncerts galvaspilsētās gaidāms 10. decembrī "Arēna Rīga".

Visos koncertos ieeja no plkst.19:00, plkst.20:00 sāks spēlēt iesildītāji, bet plkst.21:00 grupa "Instrumenti"

Biļetes nopērkamas "Biļešu paradīzes" kasēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!