Foto: Publicitātes attēli
Ar koncertu Valmierā, Vidzemes Olimpiskajā centrā sestdien, 26. novembrī debijas albuma "TRU" koncertsēriju uzsāks pašmāju grupa "Instrumenti".

Vidzemes Olimpiskā centra durvis būs atvērtas no plkst.19:00, plkst.20:00 sāks spēlēt iesildītāji grupa "The Wow", bet plkst.21:00 uz skatuves kāps grupa "Instrumenti".

Koncertsērija turpināsies Liepājas Olimpiskajā Centrā, 3. decembrī, bet lielkoncerts galvaspilsētā gaidāms 10. decembrī "Arēna Rīga".

"Instrumenti" turnejas koncertu realizēšanā iesaistīta vairāk kā 50 cilvēku liela komanda. Videoprojekcijas koncertšoviem veidojuši mākslinieku Katrīna Neiburga, Māris Lagzdiņš un Ksenija Zaķe. Gatavojoties koncertam "Arēnā Rīga", skatuves ekrāns un projektors tiek vesti no Lielbritānijas, jo šovam nepieciešamās jaudas tehnika Baltijas valstīs nav pieejama.

Jau ziņots, ka "Instrumentu" debijas albums "TRU" iznāca šī gada 31. augustā. Albums ierakstīts "Greenhouse" studijā Reikjavīkā. "Tru" māsterēšana jeb skaņas pēcapstrāde tika uzticēta Aleksam Vārtonam leģendārajā "Abbey Road" studijā Londonā. Albuma līdzproducents ir Gatis Zaķis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!