Intars Busulis un Abonementa orķestris 2015. gada maijā uzsāks koncertu sēriju Latvijā, uzstājoties piecās Latvijas pilsētās.

Piecu koncertu sēriju Intars Busulis kopā ar Abonementa orķestri uzsāks Rēzeknē, Latgales vēstniecībā 'GORS' 16. maijā. Vēl mūziķi viesosies 'Vidzemes koncertzālē' Cēsis 23. maijā un 30. maijā Liepājas Olimpiskā centra Rožu zālē.

13. jūnijs būs īpašs, jo ar koncertu Sauleskalna estrādē Intars uzstāsies savā dzimtajā pilsētā Talsos, savukārt, noslēguma koncerts notiks koncertzālē 'Dzintari' 4. jūlijā.

'Atgriešanās pie...' mūzikas, sarunām, saknēm un vērtībām, to izdziedot caur dziesmām un izstāstot caur jokiem.

Atgriešanās var būt dažādas, mūziķu gadījumā, tā būs atgriešanās pie konkrētām pašu radītām dziesmām, viņuprāt labākajām, tā būs atgriešanās konkrētās pilsētās, tā būs atgriešanās pie vērtībām.

Koncertu tēls tiek veidots apvienojot un integrējot pagātni tagadnē, izmantojot ne tikai mūziku šim mērķim, bet arī vizuālo noformējumu. Ar fotogrāfa Māra Ločmeļa un 1850tajos gados radītu fotografēšanas tehnoloģiju, īpašā foto sesijā, tika radīta koncertu fotogrāfija 'wet plate' stilā.

Ir iecerēti arī pirmatskaņojumi. Pirmo jauno dziesmu klausītāji varēs dzirdēt jau jaunā gada februārī.

Biļetes uz koncertiem pieejamas Biļešu Paradīzes kasēs no 11. decembra. Biļešu cenas uz koncertiem Rēzeknē, Cēsīs, Liepājā sākot no 15 eiro līdz 25 eiro, uz Talsu koncertu noteikta viena biļešu cena 15 eiro, nākot tuvāk koncerta dienai biļetes uz šo koncertu paliks dārgākas, savukārt, uz Jūrmalas koncertu biļetes pieejamas no 9 eiro līdz 35 eiro.

Līdz Latvijas koncerttūrei Intaram Busulim paredzēta koncertēšana Krievijā, kur ir izsludināts, viņa pirmais solo koncerts, kas notiks Sanktpēterburgā, 19. februārī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!