Liepājas mūziķis Ivo Fomins klausītājiem piedāvā savu jaunāko dziesmu 'Laid lai notiek'.

Ivo Fomins 'Laid lai notiek' (saīsināts)

$sound_file = 'http://www.delfi.lv/temp/audio/IvoFomins_Laidlainotiek.mp3';include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc";?>

Dziesmas mūzikas autors ir pats Fomins, bet dziesmas tekstu sarakstījis Edmunds Aizkalns, kurš šobrīd uzsācis jaunu labdarības projektu "Project Of Light". Šajā labdarības kustībā, iesaistījies arī Ivo Fomins.

Dziesmas ierakstā un producēšanā piedalījusies visa Ivo Fomina pavadošā grupa. Ģitārists Roberts Dinters, bundzinieks Uldis Knapšis un basģitārists Kristaps Leitis.
Dziesmas ierakstā piedalījies un stīgu aranžējumus veidojis grupas Tumsa taustiņu instrumentālists Normunds Kalniņš. Ieraksts tapis Liepājā, Ivo Fominam piederošajā studijā "FM Sound Studio", kur pie ierakstu pults strādāja Egils Mežs.

Ivo Fomins par jauno dziesmu stāsta:"Mēs pie šīs dziesmas strādājām ļoti ilgu laiku un tā tika pārrakstīta vismaz četras reizes, bet miksēta vēl vairāk reižu. Šī ir dziesmas optimālā versija un man jāsaka liels paldies Normundam Kalniņam, kurš dziesmai piešķīra plašumu. Šī dziesma ir stāsts par to, ka , ka jādzīvo šodien, neatliekot dzīvi uz rītdienu."

Dziesmas 'Laid lai notiek' pilnā versija ir lejupielādējama portālā Doremi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!