Foto: Publicitātes foto

Otrdien, 8.novembrī, kad Latvijas Nacionālajā teātrī norisināsies Arņa Medņa draugu un atbalstītāju rīkotais labdarības koncerts "Šodien ārā saulains laiks", kompānija "Mikrofona ieraksti" insultu pārcietušā mākslinieka atbalstam izdevusi arī Medņa dziesmu izlasi, portālam "Delfi" pavēstīja "Mikrofona ieraksti" pārstāvis Guntars Račs.

Ienākumi no izlases tiks novirzīti mākslinieka rehabilitācijai un tā būs pieejama arī koncerta norises vietā. Izlase, kurai tāpat kā koncertam dots nosaukums "Šodien ārā saulains laiks" tapusi sadarbībā ar kompāniju "Platforma.lv" un tajā atrodamas Arņa dziesmas no dažādiem laikiem, tostarp arī grupas "Odis" pirmie ieraksti, sadarbībā ar grupu "Ex Patriots" tapušie ieraksti un Medņa solo dziesmas, kā arī dziesmas no Latvijas Nacionālā teātra izrādes "Pepija". 

Lielāko daļu no 18 izlasē iekļautajām dziesmām dzied pats Arnis Mednis un tikai divas nav paša dziedātāja komponētas. Izlasē dzirdami arī tādi izpildītāji, kā Olga un "Tango", "Odis", Linda Leen, Valdis Indrišonoks, Karīna Tatarinova, Chilli, Latvijas Nacionālā teātra aktieri, "Talantu Fabrikas" kopkoris un "Zvaigžņu koris", kura sastāvā dzied Zigfrīds Muktupāvels, Laima Vaikule, Igo, Alex, Ieva Akuratere un daudzi citi, norāda Račs.

Albuma anotācijā muzikoloģe Daiga Mazvērsīte raksta: "Reti kurš piedzīvojis tik plašu muzikālo evolūciju kā šis cilvēks - orķestris: dziedātājs, komponists, pianists, aranžētājs, producents Arnis Mednis. Savā neprātīgi straujajā skrējienā mūziķis ir uz laiku apturēts, bet paveikts jau ārkārtīgi daudz..." 

Albumā iekļautas dziesmas - "Šodien ārā saulains laiks", "Radio, radio", "Hei, mazā", "Shadows and Rain", "Shake Before Use", "Sweet As Lollypop", "Too Much", "Black Velvet", "Snieg, snieg balts sniegs", "Not To Fall Again", "Ain't Comin' Back", "Dzīve ir viena", "Kad tevis nav klāt", "Vārdi neizteic neko", "Es gribu kā bērns vēl just", "Māmiņ, vai dzirdi?", "Tā ir jānotiek", "Who Are You Now".

Albumu būs iespējams lejupielādēt portālos "Doremi.lv" un "Platforma.lv".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!