Šonedēļ pie lasītājiem nonācis žurnāla "Figaro" ziemas numurs ar diriģentu Māri Sirmo uz vāka.

Decembra - februāra numuru caurvij vīrišķs spēks un enerģija - lasiet par Māri Sirmo un viņa iekšējo vārīšanos, uzziniet dīdžeja un mūzikas eksperta Toma Grēviņa viedokli par aktualitātēm mūzikā. "Figaro" ziemas numura talants - Jānis Aišpurs no grupas "The Sound Poets". Savukārt "Figaro" stila lapās - Egils Siliņš, operzvaigzne, kas regulāri uzstājas pasaules labākajos operteātros.

Daiga Mazvērsīte raksta par latviešu leģendu - Zigmaru Liepiņu un viņa mūžu. Tāpat žurnālā - "The Rolling Stones," kas pensijā vēl netaisās. "Figaro" personība - Gidons Krēmers par vijoli ar kuru var atslēgt pasauli. Jānis Žilde dalās savā melomānijā un mūzikas gaumē. Otto Ozols pēta kā Kventins Tarantino un citi režisori no aizmirstības saulē cēluši dažādas mūzikas pērles. "Figaro" vēstures rubrikā - "Palladium" koncertzāles vēsture un tagadne.

Jaunajā "Figaro" lasi arī par pirmizrādēm tuvākajos trīs mēnešos, kā arī par izrādēm un koncertiem ģimenēm ar bērniem.

Visi žurnāla "Figaro" 2013. gada abonenti dāvanā saņems arī "Figaro Kultūras karti", kas katram tās īpašniekam kalpos kā atlaižu karte, kas ļaus ietaupīt apmeklējot koncertus un teātra izrādes visā Latvijā. Figaro 2013. gadam abonēt iespējams šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!