Foto: Kārlis Dambrāns, DELFI

Grupas "Prāta vētra" šīs vasaras vienīgais koncerts Latvijā – Liepājas stadionā "Daugava" – ir izpārdots, portālu "Delfi" informē grupas menedžmenta pārstāvji.

Jau iepriekš ziņots, ka šā gada vienīgais "Skārda bungu tūres" koncerts notiks 20. jūlijā. Koncerts Liepājas stadionā "Daugava", kas tiek organizēts sadarbībā ar Liepājas pilsētu, kopumā uzņems 28 000 klausītāju.

"Prāta vētrai" patīk rīkot svētkus un svētkiem piestāv arī pārsteigumi. Šogad kā koncerta īpašais viesis uz skatuves kāps dziedātāja Aija Andrejeva. "Liels prieks, ka mums pievienosies tieši Aija! Viņai piemīt tāda ļoti dzīva un aizraujoša enerģija, nemaz nerunājot par lieliskām dziesmām," dalās Renārs Kaupers. Un kā atzīst pati Aija, "Iespēja piedzīvot "Prāta vētru" – vienu no vasaras jaudīgākajiem notikumiem - un būt daļai no tā ir milzīgs kompliments man un maniem domu biedriem. Jo īpašāku šo faktu dara tas, ka šī tikšanās notiks manā mīļākajā Latvijas pilsētā, Liepājā!"

Koncerts Liepājā ir daļa no "Prāta vētras" "Skārda bungu tūres", kura pagājušajā gada vasarā tika aizvadīta piecās Latvijas pilsētās un ar krāšņu, emocionāli pacilājošu koncertu noslēdzās Mežaparkā. Savukārt Liepājā grupa iepriekšējo reizi uzstājās 2016. gadā, kad ar izpārdotu koncertu noslēdza koncertturneju "7 soļi svaiga gaisa". Toreiz tieši Liepājas uzstāšanos klausītāji bija novērtējuši kā sirsnīgāko turnejas koncertu. Jau Grobiņā dzirdamās Kaspara Rogas bungas ieskandināja visu pilsētu un par spīti izpārdotām biļetēm vairāki tūkstoši klausītāju pulcējās arī Jūrmalas parkā un Liepājas pludmalē.

"Prāta vētras" menedžments un "Ekase.lv" atgādina – ja plāniem mainoties, ir nepieciešams iegādāto biļeti pārdot, tam noderīgs un drošs rīks ir "Ekase.lv" pakalpojums "Ekase+". Tas dod iespēju bez raizēm par biļetes autentiskumu, to pārdot un iegādāties otrreizējā pārdošanā. Sīkāk par "Ekase+" lietošanu un noteikumiem šeit.

Jaunumiem par koncerta norisi, kā arī papildus sabiedriskā transporta iespējām seko līdzi "Prāta vētra" un "Brainstorm Management" sociālo tīklu kontos un mājas lapā www.pratavetra.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!