Foto: Lauma Kalniņa

Projekta "Brīnumskapis" dalībnieki izziņojuši papildkoncertu šī gada svētku uzvedumam – ballei Melngalvju namā. Koncerts notiks 29. decembrī pulksten 15.00.

Kā allaž jautrajā koncertā varēs sastapt gadu gaitā iemīļotos "Brīnumskapja" tēlus – Kaķīti Laķīti, Malvīni, Kodi un citus, kā arī arī izbaudīt īstas balles atmosfēru krāšņākajā Rīgas svētku zālē, pirms koncerta doties vēsturiskos piedzīvojumos nama viduslaiku pagrabos, kā arī iestāties atjaunotajā "Melngalvju māsībā un brālībā", saņemot īpašu Kaķīša Laķīša parakstītu apliecinājumu viņa svētku rezidencē – Melngalvju nama prezidentu kabinetos.

Pasākuma laikā bērni un viņu vecāki kļūs ne vien par koncertizrādes vērotājiem, bet arī par pilntiesīgiem tās dalībniekiem, aktīvi iesaistoties un līdzdarbojoties jautrajās aktivitātēs.

"Leģendas ir dažādas, bet viena no tām vēsta, ka pie Melngalvju brālības dibināšanas klāt bijis Kaķīša Laķīša vecvecvecvecvecvectēvs, un ļoti iespējams, ka melnā krāsa brālības un nama nosaukumā ir tieši viņa spilgti melnā kažoka nopelns," raksta koncerta rīkotāji.

Ieteicamais vecums pasākuma apmeklēšanai – no trīs gadu vecuma (vecāku pavadībā).

Pasākumu norises laiki:

27. decembrī pulksten 18.00- atlikušas mazāk par 20 biļetēm
28. decembrī pulksten 15.00 - izpārdots
29. decembrī pulksten 11.00- izpārdots
29. decembrī pulksten 15:00 – papildkoncerts
30. decembrī pulksten 11.00 – atlikušas mazāk par 20 biļetēm

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!