Foto: Publicitātes foto

Koncertaģentūra "Medusa Concerts" sadarbībā ar leģendārā ģitrārista Sleša (Slash - "Guns N'Roses", "Velvet Revolver") menedžmentu aicina pieteikties jaunās rokgrupas, lai izvēlētos iesildītājus Sleša koncertam, kas 14. februārī notiks Lietuvas pilsētā Kauņā.

Grupām pieteikumi jāsūta līdz 1.februārim uz e-pasta adresi: info@ltips.lv. Koncerta organizatori atlasīs trīs interesantākās pretendentes, no kurām Slash menedžments izvēlēsies vienu, kurai būs iespēja uzstāties pirms šī leģendārā mūziķa priekšnesuma.

Jau ziņots, ka Slešs Kauņā uzstāsies 14. februārī, kopā ar grupu "TheConspirators" un vokālistu Mailzu Kenediju (Myles Kennedy), priecējot klausītājus gan ar sava jaunākā albuma "Apocalyptic Love" gan iepriekš sarakstītiem, tostarp "Guns N'Roses", hitiem.

Kopš 1996.gada, kad šķīrās "Guns N'Roses" solista Aksela Rouza un pārējo oriģinālā sastāva mūziķu ceļi, Slešs aktīvi ieraksta jaunas kompozīcijas un koncertē gan dažādu grupu sastāvā , gan atsevišķi.

Kopš 2008.gada Slešs aktīvāk koncentrējies uz solokarjeru. Debijas albums ar nosaukumu "Slash" iznāca 2010.gadā. Tā ierakstā piedalījušies Ozijs Osborns, Lemijs no "Motorhead", Kidroks, Igijs Pops, Fērgija (Black Eyed Peas) un citas zvaigznes.

Otrs soloalbums, kas nosaukts "Apocalyptic Love", iznāca 2012. gada maijā. Šī albuma atbalsta turnejas ietvaros notiks koncerts Kauņā.

Biļetes gan uz koncertu, gan braucienam ar fanu autobusu pieejamas "Biļešu serviss" tīklā un www.bilesuserviss.lv. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!