Nākamā gada 13. februārī koncertzālē "Rīga" skanēs latviešu roka romantiskā klasika – koncertā "Mīlas rokbalādes" grupa "Colt" ar draugiem izpildīs žanra vecmeistara Harija Zariņa (kādreizējais "Opus Pro", tagad "Colt" līderis) lirisko repertuāru.

Koncertā piedalīsies arī Aija Andrejeva, Alex, Antra Stafecka, Dināra Rudāne un Egons Kronbergs. Koncertā tiks prezentēts Zariņa mīlas dziesmu izlases albums.

Vaicāts par koncerta koncepciju, Harijs Zariņš stāsta: "Kāda tur koncepcija – mūzika pati visu pasaka. Mīlas balādes ir mīlas balādes… Ideja nāca no jaukām sievietēm, kas teica – paklau, tev ir skaisti romantiskie gabali, bet vajadzētu tos apkopot vienviet, lai var tā īsti izbaudīt.

Tagad tas ir izdarīts - diskā un arī koncertā. Dažas vecās dziesmas ir pārtaisītas. Piemēram, "Vienvirziena ceļu" Aisha iedziedāja duetā ar Ati Ieviņu ["Colt" solistu]. Tas jau sākumā bija iecerēts duets, bet toreiz nebija īsta partnera, tādēļ pirmajā versijā viņa bija viena pati."

Koncertā, kas notiks Valentīndienas priekšvakarā, skanēs leģendārie hiti "Tu un es", "Rozā lietus", "Kā neviens", "Šonakt", "Lietus serenāde" un citi.

Biļetes nopērkamas "Biļešu paradīze" tīklā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!