Foto: Publicitātes attēls
Februārī un martā portālā "Delfi" norisināsies Lielās mūzikas balvas 2022 publikas balsojums, ļaujot klausītājiem pašiem noteikt savu simpātiju no izcilākajiem mūziķiem, komponistiem, koncertiem, uzvedumiem un jaundarbiem, kas balvai nominēti par sasniegumiem 2022. gadā.

Balsojums ilgs no 13. februāra līdz 5. martam, pulksten 23.59. No vienas IP adreses par ikvienu no nominantiem 24 stundu laikā var nobalsot vienu reizi. "Delfi" atgādina, ka vienā reizē var balsot arī par diviem un vairāk kandidātiem, bet atkārtoti par vienu un to pašu – reizi 24 stundās.

Nobalsot par Lielās mūzikas balvas publikas simpātiju!

Balsojums nav pieejams, lietojot reklāmbloķētāju. Portāls "Delfi" patur tiesības pārbaudīt rezultātus un dzēst negodīgi veiktos balsojumus.

Balsojuma uzvarētājs tiks godināts šā gada Lielās mūzikas balvas ceremonijā šā gada 7. martā Latvijas Nacionālajā operā.

Atgādinām, ka šogad balvai septiņās dažādās kategorijās ir nominēti gan mūziķi, gan komponisti, gan uzvedumi, gan koncerti. Balvu par mūža ieguldījumu Latvijas mūzikā saņems dziedātājas Aina Bajāre un Lilija Greidāne.

Jau ziņots, ka Lielās mūzikas balvas svinīgā ceremonija šogad norisināsies 7. martā. Svinīgo pasākumu tiešraidē atspoguļos Latvijas Televīzijas 1. kanāls un Latvijas Radio 3 "Klasika".

Lielā mūzikas balva ir Latvijas valsts augstākais apbalvojums mūzikā, kas šogad svin 30. pastāvēšanas jubileju. 1993. gadā Latvijas Republikas kultūras ministrijā pēc toreizējā kultūras ministra Raimonda Paula iniciatīvas tika pieņemts lēmums ik gadu izcilākos sasniegumus mūsu valsts mūzikas dzīvē novērtēt ar īpašu balvu.

Publikas simpātija portālā "Delfi" tiek noteikta kopš 2006. gada, kad tika izvērtēti 2005. gada sasniegumi mūzikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!