Foto: F64

Mūzikas un mākslas festivāla "Laba daba" organizatori izziņojuši šīs vasaras pasākuma programmas papildinājumu – vēl 13 mūziķus un grupas no Latvijas un ārvalstīm.

Festivālā "Laba daba", kas no 4. līdz 6. augustam norisināsies atpūtas kompleksā "Ratnieki", Līgatnē, uzstāsies pašmāju grupas: "Juuk", "Oranžās brīvdienas", TKP, "Bēdu brāļi", "Tumors" "DJ Krankenwagen", elektroniskās deju mūzikas māksliniece Vultura, kā arī rokgrupas "Nohow" un "Indygo".

Ārvalstu viesu programmu papildinās: norvēģu avangarda mākslinieks Sturle Dagslands, "afro-soul" mūziķe no Ugandas Apio Moro, vācu fankpanka apvienība "Brass Riot" un Izraēlas ritmiskās mūzikas projekts "Shaman Shaman".

Organizatori atgādina arī iepriekš izziņoto programmu. "Labā dabā" šogad spēlēs: meiteņu trio "Shishi" no Lietuvas, pašmāju sintpopa leģenda – grupa "Jumprava", roka koncertmagnāti – grupa "Dzelzs vilks", grupa "ŠŅK", apvienības "Sattelites LV", "Purple Negative", "Stūrī zēvele", "Nova koma", "Aston Kais", elektropopa projekti "Prodruga" un "Baiba", postfolka apvienības "Rāva" un "Zari", postroka kamerorķestris "Sonntags Legion" un dziesminieks Imants Daksis.

Festivālā šogad neierastā, paplašinātā sastāvā uzstāsies romantiskais mūzikas duets "Čipsis un Dullais" kopā ar "Big Bang". Tāpat īpašā sastāvā un skanējumā gaidāma grupas "Pienvedēja piedzīvojumi" uzstāšanās. Gaidāma arī pavisam jaunā apvienība NSR (Nebijušu Sajūtu Restauratori), kas uzburs ainu par leģendārās grupas NSRD albumu "Medicīna un māksla".

Kā ziņots, festivālā "Laba daba" uz piecām skatuvēm uzstāsies vairāk nekā piecdesmit mūzikas apvienību un dīdžeju, kā arī būs skatāmas vismaz desmit teātra izrādes, būs performances un dzejas lasījumi, kino, radošās darbnīcas, sporta spēles, amatniecības tirgus, dzīvo sapņu dārzs un daudzas citas norises. Kā norāda organizatori, lielākā daļa muzikālo priekšnesumu būs unikāli, veidoti tieši "Laba daba".

Mūzikas un mākslas festivāls "Laba Daba" trīspadsmito reizi norisināsies Latvijas Universitātes atpūtas kompleksā "Ratnieki", Cēsu novada Līgatnes pagastā, no 4. līdz 6. augustam.

No 4. līdz 6. augustam norisināsies Mūzikas un mākslas festivāls "Laba daba", pulcējot gan pašmāju, gan ārvalstu mūziķus, teātra, dejas un performanču māksliniekus. Izsludinātā muzikālā programma tiek papildināta ar vēl 13 mūzikas grupām un projektiem no Latvijas un ārvalstīm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!