Foto: Publicitātes foto
Pateicoties lielajai skatītāju interesei, izziņots vēl viens britu grupas "The Tiger Lillies" koncerts Rīgā. Tas notiks 24. janvārī VEF Kultūras pilī, portālu "Delfi" informē koncerta rīkotāji.

Kā ziņots iepriekš, "The Tiger Lillies" Rīgā uzstāsies arī 23. janvārī. Koncertos grupa prezentēs savu jaunāko albumu "Devil's Fairground".

Grupa klausītājiem pazīstami un arī iecīnīta ar savu ironisko jokotāju tēlu. Arī uz koncertiem savus fanus Latvijā un Lietuvā tā aicināja stāvot dušā, mikrofona vietā izmantojot dušas klausuli.

"The Tiger Lillies" sociālo tīklu profili ir labs piemērs viņu bezbēdībai un visai melnajai humora izjūtai. Grupas "Facebook" profils, kam seko vairāk nekā 358 000 fanu no visas pasaules, piepildīts ar jokiem, ironiju un komiksiem. Baumo, ka šo profilu pārvalda un ar anekdotēm dalās pats grupas vadītājs – harizmātiskais Martins Žaks.

"The Tiger Lillies" "Facebook" profilā netrūkst joku par politiskajām aktualitātēm pasaulē, piemēram, par Lielbritānijas izstāšanos no Eiropas Savienības un Donalda Trampa valdību.

Šī drosme caurvij arī grupas muzikālo daiļradi – stili tiek jaukti, vienlaikus paužot dziļas skumjas, ironiju, sešdesmito gadu eleganci, kabarē, melno humoru, bet brīžiem – izsmalcinātu maigumu.

Grupa savas darbības laikā izdevusi vairāk nekā četrdesmit albumu. Jaunākais no tiem – "Devil's Fairground" – ierakstīts Čehijas galvaspilsētā Prāgā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!